Provokator Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Wie ktoś może kiedy będzie gra Fuel na xbox360 ? Bardzo mi na tym zależy żeby znać date wydania tej gry dokładną. :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 W końcu się odezwałeś... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Ma być ponoć w drugim kwartale tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provokator Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Ja wyczytałem tylko tyle że Codemasters potwierdziło date wydania gry w maju ale nie ma napisane którego :) Zależy mi dlatego bo niewiem do kiedy mam czekać bo będe czekał do 1 maja a tu rozczarowanie że gry niema bo będzie 30 a jak będe wiedział to już sie nastawie na ten dzień i pojade ją kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi