marek1230 Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Witam, mam problem z przejściem na wysypisko, mianowicie w momencie wykonania zadania na posterunku północnym, drzwi nadal są zamknięte. Aktualizacja udało mi się przejść strzelając w drugą stronę drzwi, ale zadania Kochanie, wyrzuć śmieci mi nie zalicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 @marek1230 Obejrzyj filmik #13. Porównaj, co zrobiłeś, a czego nie. https://www.youtube.com/watch?v=Ew81FkxHjio&list=PLnGInkNZHnoK-oIk8uHgUYUtnh8B702NJ&index=13 Na początku mówi o drugim sposobie przejścia za tory przez elektrotunel. Jemu się nie powiodło, a mnie tak. Czyli się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1230 Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 (edytowane) @kondotier Zrobiłem wszystko jak na filmiku, drzwi mogę otworzyć jedynie mechanicznie Strzelając do nich z drugiej strony Pominięcie tego questa będzie miało wpływ na fabułę? Edytowane 15 Maja 2020 przez marek1230 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 @marek1230 Widocznie coś, co nie jest widoczne na filmiku, z tego zadania o śmieciach wcześniej nie wykonałeś. Nie kojarzę tego zadania, tak że nie odpowiem o skutkach niezaliczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi