Maro -PL- Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Witam ! Mam pewien dziwny problem chociaż przeszedłem bez problemu pierwszego S.T.A.L.K.E.R.A. Mianowicie nie mogę znaleźć drogi do Doliny Mroku gdzie stacjonują siły Powinności. W pierwszym Stalkerze do Doliny Mroku można było się dostać poprzez baze Powinności ale w CS tę lokacje usunięto (Sic!).Po przejsciu Wysypiska wychodze na Magazyny Wojskowe. Drugi problem mam z misją od Stalkerow mam mianowicie zdobyć dwa przyczolki na Wysypisku. Wybilem wszystkich bandytow w pierwszej lokacji przy autobusie, pozniej przy ognisku a nastepnie wyzwolilem oboz koncentracyjny ! Na poczatku nic mi nie zaliczylo, a pozniej przyszedl jakis kot i mi zaliczylo zdobycie pierwszego przyczolka, ale zaden ze Stalkerow nie poszedl do ogniska i nie moge zakonczyc zadania. Mam wersje pudelkowa a paczy nie chce instalowac bo mi sejwy popsuje. Z gory dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provokator Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Hmm z tym ogniskiem to spróbuj zapisać (quick albo reczny save) i wczytaj na nowo też miałem taki problem lecz gdy wczytałem wszystko było OK i zadanie zaliczyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Przejść do Doliny mroku jest kilka. Jeżeli grałeś już w So.C. to pamiętasz przejście z Wysypiska. Znajduje się za Pchlim Targiem, musisz iść w kierunku rzadkiego lasku a po prawej stronie będziesz mijał stawek-bagienko. Inne przejścia Z Wysypiska do Doliny Mroku znajdują się na prawo od tego który Ci opisałem. Powinieneś meić zaznaczone na mapie w PDA. Mylisz się jednak co do tego że jest tam baza Powinności gdyż jest tam akurat baza wrogiej do niej frakcji - Wolność. Obawiam się jednak czy nie pomyliłeś nazw lokacji? W So.C. z bazy Powinności w Barze można było dostać się do Dziczy a z niej do Jantaru, Magazynów Wojskowych i Wysypiska. Zastanawiam się czy nie chodzi Ci o Jantar lub Magazyny wojskowe? Co zadań z odbijaniem i utrzymaniem pozycji to niestety bywają kłopoty gdyż posiłki przychodzą po dość długim czasie a czasami nie chce nam się na nie czekać. Jeżeli puntu ponownie nie zajmie wróg lub mutanty to po przybyciu posiłków zadanie będziesz miał zaliczone. Napisz może jakie zadanie masz do wykonania w tej dolinie Mroku to dojdziemy co to za lokacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Obawiam się jednak czy nie pomyliłeś nazw lokacji? W So.C. z bazy Powinności w Barze można było dostać się do Dziczy a z niej do Jantaru, Magazynów Wojskowych i Wysypiska. Do Magazynów Wojskowych wchodzi się bezpośrednio z Baru,bez potrzeby wchodzenia do Dziczy-na prawo od wejścia do Dziczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Oczywiście że tak. Zamiast przecinka powinienem napisać: są także przejścia lub coś w tym stylu. Skróty myślowe nie wyglądają dobrze w tekście. Dzięki za czujność bas001. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 "]paczy nie chce instalowac bo mi sejwy popsuje. Z gory dziekuje za pomoc Zainstaluj jednak patche, przynajmniej do wersji 07, bo uwierz mi od Jantaru nie da rady grać (sejwy nie będą działać, trudno). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 bo uwierz mi od Jantaru nie da rady grać Praktycznie niemożliwe jest ukończenie gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provokator Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Ja od Jantaru z trainerem grałem :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Praktycznie niemożliwe? To ja jakiś wyjątkowy jestem^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provokator Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Zależy na jakim poziomie trudności grałeś ja przypuszczam że skoro koledzy powiedzieli że nie do przejścia to grali na większym poziomie trudności niż stalker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Na YouTube widziałem filmiki piratów, którzy przeszli grę przed premierą. Najwidoczniej omijali bugi i pędzili przed siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Mi na wersji pudełkowej nie udało się skończyć. Wywalało mi grę, albo wieszała się. Może za mało razy próbowałem :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Grałem na poziomie mistrz, a problem nie polegał na trudności gry, tylko na tym, że zawieszała się ona przy zadaniu opanowania fabryki w Jantarze z grupą Lewusa (po prostu w którymś momencie grupa stanęła w miejscu... i kaplica). Dzwoniłem w tej sprawie do wydawcy i dowiedziałem się patchu (bodajże 04 czy 05), po zainstalowaniu którego problem zniknął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Ja grałem, jak również w SoC, na Weteranie. Cud, miód i orzeszki ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Mistrz + brak celownika. Gdyby jeszcze hud znikal tak jak w far cry 2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachajev Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Po pierwsze w Dolinie Mroku stacjonuje wolność, a z tymi przyczółkami to trza poczekać na stalkerów :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 a z tymi przyczółkami to trza poczekać na stalkerów Bez patchy na czystej wersji byś czekał do końca życia i byś się nie doczekał. A115 - niezły temat - bez celownika i na mistrzu, chciałbym spróbować się z takim asem jak Ty na multi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 chciałbym spróbować się z takim asem jak Ty na multi. To może zrobimy 'team' :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Dla mnie zabawa w singlu musi byc jak najbardziej realistyczna, bo co to za frajda zabijac stado zmutowanych psow wbiegajac pomiedzy nie. Chociaz sprobujcie zagrac tak jak ja, brak celownika i hud-a dodaje duzo klimatu, a nawet pozornie proste do zabicia mutanty moga sprawiac klopot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Chociaz sprobujcie zagrac tak jak ja, brak celownika i hud-a dodaje duzo klimatu, a nawet pozornie proste do zabicia mutanty moga sprawiac klopot. Też tak rąbałem, te dzikie psy, ale wskakiwałem na skały, upierdliwe są do bólu. Bez tej sztuczki ginąłem bardzo często. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casian Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Panowie można rozwalić bandytów do końca? przyłączyłem się do Stalkerów, misja wytrzepać bandytów w składzie. Poszedłem na agroprom zabiłem tam 2 grupki, wróciłem na wysypisko rozwaliłem wszystkich , wyczyściłem skład... Zadanie niby wykonane, mam przejścia za darmo... Ale ... znów bandyci się pojawiają w składzie i na nowo jest misja.. Powiedzcie tak ma być ? Jest możliwość zniszczenia jakiejś frakcji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Nie to jest taki bug w grze oni zawsze wracają co byś nie robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi