Dr_Sztychowka Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Witam. Postanowiłem zrobić misję dla powinności z zabiciem Łukasza. Po masakrze znalazłem kilku powinnościowców półżywych leżących na ziemi i znalazłem coś takiego: Oczywiście wiem że to lornetka ale nie spotkałem się w grze bez modów na lornetkę w ekwipunku. Nie wiem czy ktoś też coś takiego znalazł ale ja się nieźle jaram tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 @Dr_Sztychowka W podstawce po śmierci powinnościowców na Magazynach w ich trupach chyba każdy gracz się na nie natknął Nawet jak byli żywi, to można ją było od nich kupić w opcji handlu. Do niczego Ci się nie przydadzą, bo w podstawce bez względu na to czy w ekwipunku masz lornetkę czy nie to i tak będzie ona dostępna po naciśnięciu odpowiedniego klawisza Jedyne do czego może Ci się to przydać to sprzedaż, by zarobić kilka rubli, bo kokosów to za to raczej nie dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 23 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 @wariat aaa dzięki ja już tak się podnieciłem bo widziałem raz na yt jakiegoś ruska który pokazywał tam ciekawostki i w którejś tam ciekawostce pokazał jak mieć nóż w swoim inwentarzu i myślałem że też jakąś magię odkryłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 W dolinie mroku za opuszczoną fabryką można też znaleźć gitarę i chyba radio jakieś ale to bezużyteczne przedmioty, pozostałe z bety gry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 25 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 @Zwinny Dzięki, fajnie jest mieć takie rzeczy nawet jak są bezużyteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Na dobrą sprawę to lornetkę można znaleźć na samym początku, bo Pietrucha ma ją u siebie na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 26 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 W dniu 23.05.2020 o 23:16, Zwinny napisał: W dolinie mroku za opuszczoną fabryką można też znaleźć gitarę i chyba radio jakieś ale to bezużyteczne przedmioty, pozostałe z bety gry One chyba są potrzebne do przybocznej misji dla jakiegoś stalkera z powinności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi