Dr_Sztychowka Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Witam. Zakończyłem misję z laboratorium x18 i wróciłem do Sidorowicza po trochę pieniędzy. Nagle przyszła mi informacja że moje pda uległo zniszczeniu i mam iść do barmana a później do technika. W połowie drogi do baru naprawiło mi się PDA lecz od razu jak wszedłem do baru PDA wróciło do stanu awaryjnego. Dałem antyrady ochroniarzowi i udałem się do majstra. Powiedział chyba 7000 rubli za naprawę, nie pamiętam ile dokładniej, mniejsza z tym, "dałem" mu te pieniądze ale nie ubyło mi ani rubla z mojego konta. Teraz chodzę bez sensu po zonie w poszukiwaniu zasobów z myślą że coś się może z tym PDA stanie ale do tej pory nic. Jeszcze od razu zapytam się o jeden problem a dokładniej czy ktoś wie skąd dostać amunicję do śrutówki? Dużo bandytów nie chodzi po mapie to nie mam jak dostać jakąkolwiek cenną amunicję a z pieniędzmi u mnie też jest cienko także trudno jest gdziekolwiek iść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 @Dr_SztychowkaŚrut możesz dostać u Worona w hangarze na wysypisku za 5 ogonów pseudopsów oraz na jantarze u Sacharowa za artefakt "świecidełko". Nie wiem czy byłeś już na bagnach ale u Dana za dwie ręce kontrolera też śrut możesz dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 24 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 @Lycoris Radiata Ok. To już jedna sprawa załatwiona. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 PDA Ci się więcej nie zepsuje. Będziesz miał w nim pluskwę ale to zupełnie inna sprawa. Tak wiec nie masz się czego bać. A amunicję zbieraj z trupów.. Większość bandytów na początku łazi z Tozami i innymi dziadostwem na śrut.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 26 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 @Ignachinio No tylko tu jest problem że moje PDA jest zepsute i czy kiedyś się naprawi czy jakiś bug wyskoczył jak dawałem go do naprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Powinno samo odzyskać sprawność jak wejdziesz do baru.. a następnie powinieneś dać je docentowi do naprawy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 26 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 @IgnachinioRany boskie głupio jest się przyznać. Oczywiście jak nie powiem kto ja musiałem się gdzieś śpieszyć... do grobu chyba i nie przeczytałem że tą kasę trzeba barmanowi dać za jakiś dług. Sory za zamieszanie, niech to będzie nauczka dla mnie a tak sobie nawet przysięgałem że będę czytać dialogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Ten mod polega właśnie na tym. Czytać wszystko i zapisywać Ja mam osobny zeszyt 32 kartkowy gdzie prowadzę sobie notatki dotyczące gry.. I pamiętaj to, ze obecnie coś Ci się wydaje złomem i śmieciem nie oznacza, ze za parę godzin nie będzie Ci bardzo potrzebne tak wiec zbieraj wszystko. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi