paolo_15 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Witajcie, napotkałem problem z misją Skład Paliwa na Jupiterze od handlarza Aaza. Po wybiciu konwoju i zniszczeniu beczek z paliwem misja nie chce się zaliczyć, biegam po tym składzie i co raz pod nogami pojawiają się nowe beczki z paliwem. Po ich zniszczeniu odchodzę na chwilę i pojawiają się kolejne i tak w kółko..proszę o pomoc. Dodam, że nie pomogło kolejne wejście na lokację i próba zaliczenia misji od nowa.. Edytowane 7 Czerwca 2020 przez paolo_15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Grasz na oświetleniu statycznym? To powoduje problem. Rozwiązaniem jest bieganie po tym składzie i wyłapanie wszystkich beczek. Ja tak grałem.. Jest to trochę irytujące ale dasz radę Ustal sobie system biegaj od prawej do lewej w linii.l po jakimś czasie zlikwidujesz wszystkie. Wytrwałości życzę Miałem to samo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Dawno grałem w OP-2 ale jeśli jest to to samo zadanie to nie trzeba nic robić poza ogólną eksplozją beczek i wytłuczeniem ochrony. Po minucie lub dwóch pojawia się komunikat o wykonaniu zadania. @paolo_15 Oglądnij od 00:24 Wydaje mi się, że tutaj skrypt i komunikat o powrocie do Aaza zaskakuje z opóźnieniem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo_15 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) @Ignachinio, tak gram na oświetleniu statycznym. Chyba nie pozostaje nic innego jak biegać i wyłapywać te beczki... @OldMan, widziałem wcześniej ten film, tak wszystko poszło pięknie i gładko, u mnie chyba tak niestety nie będzie.. No i się udało :):):) poganiałem po placu i w końcu wszystkie powysadzałem Dzięki za pomoc @Ignachinio i @OldMan !!! Edytowane 7 Czerwca 2020 przez paolo_15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 To wina oświetlenia Na dynamicznym miałbyś wszystko widoczne. Na statycznym część rzeczy znika w teksturach nie tylko tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi