Pure Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 (edytowane) Utknąłem już w grze i szczerze mówiąc chu** mnie już strzela co tu zrobić. Grę na obrzeżach zacząłem dla przemytników, wykonałem im parę zadań itd wszystko cacy. Poszedłem do opuszczonej wioski i dostałem zadanie na uratowanie kogoś, kto się potem okazał niewidzialnym duchem, który nas wykorzystuje. Lalka podpowiada, że lepiej trzeba coś znaleźć niż dla niego pracować. Co? przeczesałem każdy zakamarek wioski i znalazłem pozytywke, jakieś radio, jakiś notes które absolutnie nic nie dają. Połowa drzwi do domów jest zamknięta na klucz. Zdecydowałem więc, że będę pracować dla ducha. No i oddałem artefakt, który chciał i mam znaleźć mu teraz jakiś kombinezon. Znalazłem tylko anomalną kurtkę w jednym schowku w szafie ale to nie to. Żeby było nie za mało nerwów to nie mogę wioski opuścić, bo duch mnie zabija gdy wyjdę po za jej obszar. Spędziłem chyba 5 godzin na szukaniu nie wiadomo czego w tej zasranej wiosce. Ktoś wie o co tu chodzi? Edytowane 13 Czerwca 2020 przez Pure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zerknij na ten filmik: Spoiler Już nie pamiętam czy o to chodziło, ale może pomoże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Wystarczy znaleźć piwnicę w domu w prawym górnym rogu, niedaleko rowu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 @Agrael Z filmiku wynika, że teraz mam iść do zwłok po klucze w minucie 5:08. Ale u mnie tam żadnych zwłok nie ma. @MaklerR jeśli mówisz o tym sektorze wioski (prawy górny róg, to tam piwnicy żadnej nie ma. Spoiler Jest inna piwnica w dolnym rogu ale jest zamknięta, i jak mniemam potrzebny jest do niej klucz z tych zwłok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 @Pure A tak tak, zapomniałem jak układa się mapa obrzeży, chodzi oczywiście o prawy dolny róg. By dostać się do tej piwnicy idziesz w lewy górny róg i tam w zamkniętym domu przy zwłokach są klucze, do domu dostajesz się przez dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Nie wiem czy uważnie czytasz moje posty, ale wyraźnie napisałem tam, że żadnych zwłok właśnie w tamtym miejscu nie ma. Wszystko zrobiłem dobrze jak na filmiku powyżej aż do momentu tych zwłok. Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Jedyne co mi przychodzi do głowy to to, że skrypt nie zaskoczył. Zwłoki powinny być tam od początku, a jeśli nie to spróbuj odnieść duchowi artefakt i nie szukaj kurtki tylko idź do zwłok, może się pojawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Właśnie 2 razy wczytywałem save i odniosłem artefakt, ale jednak nic się nie zmieniło. Jeśli mowa o tej kurtce anomalnej w szafce to po zabraniu jej, zadanie nie aktualizuje się. Chyba, że to nie ta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Ta questwowa leży chyba w wychodku w prawym dolnym rogu wioski, ale głowy nie dam sobie uciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Ok problem rozwiązałem. Cofnąłem zapis i poszedłem od głównej drogi do wioski. Zwłoki gościa co ma klucze w końcu się pokazały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi