kondotier Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 @Anton Gorodecki Najprawdopodobniej coś dołożono do tekstur i następuje zmiana współrzędnych. Do tego miejsca dograłem, nie wiem jak będzie dalej. 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 @kondotier dziękuję za utworzenie tematu. U mnie wygląda to tak: Spoiler więc zapewne nie gramy w tą samą wersję tego moda. Pobierałem go ze źródeł opisanych w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 A może to kwestia ustawionej rozdzielczości albo ustawień graficznych, te poprzesuwane paski i zmienione ikonki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Też go pobrałem z tych źródeł, a konkretniej z Yandeksa. Jeśli u innych grających nie ma tych błędów, to nie ma też problemu. Moda przeszedłem i przynajmniej na razie nie mam ochoty grać ponownie. @Anton Gorodecki A na jakim silniku grasz? x32 czy x64. Bo ja na x64 i to może być przyczyną. PODBICIE TEMATU: Pobrałem moda i spolszczenie na nowo. Spolszczenie z naszej pobieralni z tematu dla v.3.0 . Mod postawiony na x64 i dodane spolszczenie. Uruchamiam i już na ekranie startowym taka sytuacja: Czy przy wstawianiu nowego spolszczenia, nie nastąpiło jakieś przekłamanie? Bo takie same błędy miałem, gdy testowo nałożyłem spolszczenie dla v.2.3 Na modzie nowo postawionym tak samo przesunięte paski i jest plecakośpiwór. Czy ktoś już postawił moda v.3.0 ze spolszczeniem? Jak to wygląda u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 @kondotierJa przed chwilą postawiłem, pobrany z googledrive. Wersja 64bity. Też w menu mam napis v2.3 (ale to akurat mógł Anton przeoczyć). Też mam przesunięte paski zdrowia i pancerza, plecak składa się z dwóch obrazków, tak samo nieprzetłumaczone opcje pogodowe, brak opisu amunicji 50 bmg. Najpierw grałem na dx 11 i maksymalnych ustawieniach w 1920x1080. Potem zmieniłem na pełne dynamiczne i 1600x900. Ale też się nic nie zmieniło. @edit @Anton Gorodecki zajrzałem w oba spakowane przez ciebie spolszczenia i w tym do 3.0 są takie same pliki rozmiarowo i z taką samą datą jak w tym poprawionym do v2.3. Czyli wygląda, że przez pomyłkę do archiwum v3.0 spakowałeś też poprawione spolszczenie od 2.3. Przynajmniej mi się tak wydaje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Nastąpiła mała pomyłka z wersjami spolszczeń, za co wszystkich serdecznie przepraszam. Uaktualniłem spolszczenie, więc teraz powinno być dobrze. W razie problemów proszę pisać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zarzuciłem to nowe i już jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 U mnie też, tyle że dopiero po restarcie komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Trafiłem na to tylko dlatego, że jestem melomanem. Spoiler 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi