Charciarz Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Witam serdecznie, Panowie mam dziwne spostrzeżenie patrząc na listę saveów. Ściągnąłem wczoraj legend returns i wszystko hula choć czasami są wyloty do pulpitu ale to może wynikać z ustawień grafiki i ramu niedoboru. Zawsze od kiedy pamiętam przy saveach w stalkerze jakimkolwiek była nazwa moja jako użytkownika komputera czyli arturo. Przeglądając savey na początkowych zapisach jest nazwa nikolay plus dodatkowe krzaczki takie jak przy instalacji. Z czego to może wynikać? To jakieś savey niby z 2018 roku. Też tak mieliście? Po którymś tam wyłączeniu gry tak mi kompa zmuliło, że nie dało się nic z nim zrobić i tylko awaryjne wyłączenie pomogło. Bałem się, że może z tych torrentów jakiegoś dziadostwa ściągnęło, programy nic nie wykryły i nastąpiła jakaś ingerencja w system. Możecie się wypowiedzieć co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 4 minuty temu, Charciarz napisał: Przeglądając savey na początkowych zapisach jest nazwa nikolay plus dodatkowe krzaczki Być może w instalce zostały "przemycone" zapisy gry jednego z autorów moda. Spokojnie, nie grozi to eksplozją kompa ani włamem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Te zapisy można usunąć. Wystarczy tylko wejść w savedgames, i usunąć zapisy tego nikolaya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Nikolai to ksywa autora moda, jak pakował moda nie wyczyścił swojego folderu z zapisami i część została. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewerus666 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 @kamil190 @Charciarz a ja bym nie usuwał, no chyba że jest ich w choooj , to wtedy zostawić kilka z różnymi lokacjami i czasami zapisu aby z samej ciekawości zobaczyć jak wyglądały staty i ekwipunek kolesia który to stworzył. To taka jakby "zawartość dodatkowa" jak bonus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charciarz Opublikowano 24 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Dzięki za uspokojenie Panowie ale i tak dość dobrze kompa przeskanowałem w razie czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi