Charciarz Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Panowie gram czystym niebiem i dostałem po misji zabicia Strieloka, kolejne żeby znaleźć zaginiony oddział w rudym lesie. Chyba cały zbiegałem i radar też i nie mogę ich znaleźć. Gdzie oni się schowali. Jak narazie nie miałem żadnych błędów w misjach i myślę, że tutaj też nie ma. Ogólnie po misji zabicia Strieloka barman ani Sidorowicz za bardzo kolejnych głównych stanowiących krzyż fabuły misji nie dają? Pozostaje wykonywać misje doktora o tajemnicach zony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 52 minuty temu, Charciarz napisał: żeby znaleźć zaginiony oddział w rudym lesie 52 minuty temu, Charciarz napisał: Ogólnie po misji zabicia Strieloka barman ani Sidorowicz za bardzo kolejnych głównych stanowiących krzyż fabuły misji nie dają? Niestety, nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi