prozmus84 Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Cześć, Mam problem z odpaleniem gry. Po instalacji z Gog i odpaleniu skróty z pulpitu nic się nie pojawia. W menadżerze zadań mam "X-Ray 1.6 Engine (32-bitowy)" i na tym koniec. Co mogę zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kibster Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Witaj, jaki masz system Windows? Jaka specyfikacja komputera/laptopa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 15 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Laptop Asus GL502VSK, Windows 10 Pro. Problem zaczął się wczoraj, wcześniej wszystko działało. Grałem w Specnaz Mod 2. Wczoraj chciałem odpalić moda i nie odpala się, to samo z podstawką. Inne mody działają tylko ten + podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kibster Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Jeśli wgrywałeś mody na podstawkę i teraz gra wcale się nie odpala a w menadżerze zadań jest proces a gra nie rusza ( miałem tak samo wiele razy) to spróbuj całkowicie usunąć grę ( odinstalować). W folderze gdzie GOG instaluję gry sprawdź czy po usunięciu gry nie został po niej żaden ślad typu jakieś podmieniony pliki lub folder z grą. Jeśli został to usunąć ręcznie. Jak już to zrobiłeś to od nowa zainstaluj grę. Najczęściej taki problem pojawia się przy instalacji moda który jest niestabilny/jest w fazie testów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 15 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 (edytowane) Robiłem tak. Po odinstalowaniu kasowałem pozostały folder. Potem instalowałem z gog podstawę - odpalam i nic. Robiłem kopie czystej podstawy zmieniam jej nazwę na nazwę moda i kopiuje moda - i nic. Nie mam już pomysłów. Kupiłem na Allegro wersje PL na platformę Steam - po instalacji działa. Edytowane 15 Lipca 2020 przez prozmus84 edycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exar Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 (edytowane) Zdecydowałem się odkopać temat tylko po to, że może komuś pomogę. Mam Windowsa 10, i-5 6600K, 16GB RAM, GTX1070 Też mam problem z odpaleniem CoP z gog'a oraz z wersji premierowej na płycie. Klikasz w ikonę i nic, czasami jednak potrafiła zaskoczyć za 5, 10 razem, ale jest to strasznie irytujące klikanie w nieskończoność i czekanie czy zaskoczy. Więc co zrobiłem, że zadziałało? Uruchomiłem grę w trybie zgodności z Windowsem 95. Kuriozalne, ale działa i może u kogoś też zadziała. Edytowane 31 Stycznia 2021 przez exar 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi