Dezerter06 Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Cześć wszystkim. Gram w Soljanke 2016 z patchem z 23.02.2018. Chcę się dostać na lokację ATP (szukam egzoszkieletu dla Woronina, ponoć tam jest), nie ma niebieskich strzałek, próbowałem przeskakiwać z terenu Baru (przez płot) zarówno od strony północnej jak i południowej i owszem przeskoczyć się da ale przede mną tylko kawał prawie pustego terenu i fragmenty tekstur Baru a przejście się nie aktywuje. Mam zepsutą grę czy coś robię nie tak, czy może muszę podjąć jakieś zadanie które dopiero aktywuje przejście? Dodam że gram niedługo, mam ok 200 kwestów zrobionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 @Dezerter06 przejścia szukaj gdzieś w tym rejonie, chyba, że ktoś je daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 (edytowane) @Dezerter06 Wziołes questa na szukanie dyskietki od Adrenaliny? jak pamiętam dawał ci własnie przejście na ATP. Edytowane 21 Lipca 2020 przez Samotnik67 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezerter06 Opublikowano 21 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 2 godziny temu, Samotnik67 napisał: @Dezerter06 Wziołes questa na szukanie dyskietki od Adrenaliny? jak pamiętam dawał ci własnie przejście na ATP. Ok. tak zrobiłem, działa. Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi