Helix Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Konkretnie muzyki z menu głównego i muzyki z gitary lub zakładki "twórcy".Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajm21 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Nie wiem czy taka odpowiedź Cię usatysfakcjonuje, ale jedyna muzyka do której się dokopałem z moją umiejętnością posługiwania się rosyjskim jest muzyka z napisów końcowych i jest to: Антон Соколов - Не возвращайся Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Nie pamiętam tego rosyjskojęzycznego pieśniarza muzyki, którą daje się słyszeć w Stalkerze. Masz tu link do muzy ze Stalkera, która mnie fascynuje: https://megawrzuta.pl/download/57ed28ffde2770ade08613fdaa804c57.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Warto posłuchać tego wykonawcy wielu pięknych piosenek, a jest to Александр Новиков. Nie jestem na 100% pewien, ale to on śpiewa wyżej podane w linku błatne piosenki, które słychać w modach do Stalkera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helix Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) Bardzo wam obu dziękuje szczególnie tobie Kajm21,to właśnie tej piosenki szukałem po tym jak przeszedłem złotą kule którą chyba powtórze streamując dla znajomych Dziekuję i tobie metek,za polecenie fajnego muzyka którego swoją drogą czasem słucham. Dobrej Zony wam obu ; P Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez Helix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi