The Iceman Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Po zakupie nowego komputera, Edycja Kolekcjonerska instalowała się tylko kilka minut. Patch 1.5 znajduje się pod tym adresem: http://www.idg.pl/ftp/gry_9123/Wiedzmin.Patch.1.5.The.Witcher.html Usuwa m.in. zabezpieczenie wymagające oryginalnego dysku w napędzie. Wiedźmin - kościany poker (strategia) W tym filmiku zobaczycie moją grę w kościanego pokera (tzw. Yahtzee) w Wiedźminie. Pokażę wam swoją strategię, której używam przez cały czas. Koniecznie zobaczcie końcówkę filmiku, gdzie szczegółowo opisałem swoją strategię. P.S. Być może są lepsze strategie i szczerze nie znam się na pokerze, ale ta bardzo mi pomogła pokonać wszystkich przeciwników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Takiego odkopu to dawno nie było, ale skoro już ktoś kiedyś założył temat o Wiedźminie I to, czemu by tego nie wykorzystać ? Postanowiłem sprawdzić, jaki jest maksymalny poziom naszej postaci w grze. Przy wykonaniu każdego zadania mamy możliwość ( na oko ) uzyskać 43 może 45 lvl. Tak więc żeby zdobyć każdy talent do rozdania trzeba tłuc potwory na potęgę. W akcie III polowałem na Kuroliszki w Jaskini na Bagnach. Dobiłem tam do 40 poziomu. Dopiero w akcie V postanowiłem dalej zdobywać poziomy na potworach - chyba najlepszym do tego miejsca okazała się krypta Kruka. Wybijamy potwory, medytujemy i tak w kółko do znudzenia. Było to dosyć czasochłonne a z każdym zdobytym poziomem zmniejszała się ilość punktów doświadczenia jakie '' lecą " z potworków. Przy wbiciu 50 poziomu nie otrzymujemy już żadnych talentów do rozdania. Dostajemy wtedy status " Legendarny Wiedźmin ". Ja się zawziąłem i dalej siedziałem w krypcie. W końcu zdobyłem 60 poziom, ale status się nie zmienił. Darowałem sobie wbijanie kolejnych poziomów, bo raczej nie ma to większego sensu. W sumie to wbiłem 61, ale to dzięki reszcie zadań w grze. Tak to się prezentuje. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi