Pancerniak77 Posted July 29, 2020 Report Share Posted July 29, 2020 Nazwa: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow Of Chernobyl rebuild Platforma: Cień Czarnobyla Twórca: Andrej Russkow/Andrey0007 Data wyjścia: niewiadomo, twórca pracuje w pojedynkę Pomoc w rozwoju projektu: UniCredit: 5224 5801 0087 9113 Opis: "Rebuild" gry "Cień Czarnobyla" na potrzeby naszych czasów. Mod tworzony jest już od 2010 roku, od 2014 do 2018 był w zamrożeniu. Od października 2018 twórca postanowił wznowić robienie moda. Zmiany dotyczą: tekstur (zamiana wszystkich lub 99%, rozdzielczość od 2048х2048 do 8196х8196(w niektórych przypadkach). Twórca głównie rysuje sam, lub znajduje w internecie i przemienia pod grę), dźwięków (od mutantów do dialogów i broni, zamiana na wysokiej jakości, stworzenie i dodanie nowych), NPC (zamiana i dodanie nowych), zmiany dotknęły AI, zamiana starego i dodanie nowego wyposażenia, zmiana i dopracowanie shaderów, i wiele więcej. Screeny: Spoiler Wideo: Spoiler Źródła: VK YOUTUBE MODDB 1 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pancerniak77 Posted August 9, 2020 Author Report Share Posted August 9, 2020 Autor kontynuuje pracę nad mutantami. Na razie twórca zaczął od pijawki. Dźwięki będą straszne, świetnej jakości, zdecydowanie będzie to coś nowego. Również trwają prace na innymi drobnostkami. Spoiler 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pancerniak77 Posted August 27, 2020 Author Report Share Posted August 27, 2020 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pancerniak77 Posted September 22, 2020 Author Report Share Posted September 22, 2020 Autor dopracował Barmana. W planach jest zamiana wszystkich mutantów. Spoiler 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pancerniak77 Posted November 2, 2020 Author Report Share Posted November 2, 2020 25 października - twórca zmienia florę: Spoiler 26 październik - trochę screenów: Spoiler 29 październik - zrobiono teselację na liściach drzew - ostatni screen to wynik teselacji na liściach: Spoiler 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pancerniak77 Posted February 7, 2021 Author Report Share Posted February 7, 2021 Twórca rozprawił się z obiektem, który denerwował. Wygląda teraz normalnie. Okazało się, że używa 3 tekstur: jednej z mtl, i dwóch innych z prop. Na CEA, to była tekstura mtl_rech_ch_02. Teraz ostatni obiekt, który denerwuje, znajduje się w Prypeci, w hotelu jako listwa wokół drzwi windy. Kiedy twórca to znajdzie, 100% tekstur będzie zamienionych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted February 7, 2021 Report Share Posted February 7, 2021 @kamil190 Odnośniki do zrzutów się zlały w jeden. Możesz porozdzielać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pancerniak77 Posted February 7, 2021 Author Report Share Posted February 7, 2021 @kondotier Rozdzieliłem zrzuty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted February 8, 2021 Report Share Posted February 8, 2021 @kamil190 Niewiele pomogło. Odsyłacze do zrzutów u mnie wyświetlają się tak: Po kliknięciu tak: I dopiero kliknięcie w ten środkowy znaczek, pojawia się zrzut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pancerniak77 Posted February 8, 2021 Author Report Share Posted February 8, 2021 @kondotier U mnie normalnie się pojawiają obrazki. Zawsze jeszcze mogę dodać pliki i je wrzucić na forum: Spoiler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted February 8, 2021 Report Share Posted February 8, 2021 @kondotier a w innej przeglądarce sprawdzałeś? Np na Chromie na kompie i w telefonie wszystko u mnie ok, jeszcze może napisz jaką skórkę/motyw masz wybrany na forum ja Villain ST (domyślny). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted February 8, 2021 Report Share Posted February 8, 2021 @tom3kb Przecież to są odsyłacze na forum i to ono powinno je otwierać, a nie jakaś inna przeglądarka. Mam to czarne forum ( w tym oknie na dole Valiant - ST (domyślny). Widać jaki na załączonym zrzucie. Tak się dzieje, od wprowadzenia zmian na forum. Ale w wyjaśniającym wpisie od @kamil190 , już wyświetliły się prawidłowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts