Gość Diegtiariow Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Tytuł oryginalny: Приключения Толика: DLC Тёмный Бизнес Platforma: Zew Prypeci 1.6.02 (Repack - wersja samodzielna) Data premiery: 31.07.2020 r. Autor: M.F.S. Team Śr. długość rozgrywki: (ok. 4 godzin) OPIS: Spoiler Na Wysypisku życie wydawało się spokojne, lecz bezdomni nagle zaczęli znikać bez śladu. Tolik będzie musiał nieświadomie zaangażować się w rozwikłanie nowych, mrocznych wydarzeń i dowiedzieć się, co właściwie zaszło. Ciemny Interes to stosunkowo dużych rozmiarów dodatek do modyfikacji Przygody Tolika. DLC oferuje nową linię fabularną, która składa się z 12 zadań, a jej historia rozgrywa się na nowej lokacji. Zawartość dodatku: 12 nowych fabularnych zadań oraz 5 dodatkowych. Nowa lokacja. Nowe wyposażenie. 15 schowków na nowej lokacji. Pełna akcji fabuła. Unikalna broń. Fabuła dodatku zawiera kilka warunków, po których spełnieniu można wejść w posiadanie nowych „zabawek”. Możliwe problemy: Na nowej lokacji mogą występować „wyloty” podczas gry na oświetleniu statycznym. Zbugowane plamy krwi na obiektach. System respawnu mutantów został wyłączony. SCREENY: Spoiler VIDEO: Spoiler Zwiastun INSTALACJA: Spoiler Modyfikacja jest w formie repacka - posiadanie podstawowej wersji gry nie jest wymagane. Należy pobrać Przygody Tolika. Po pobraniu i rozpakowaniu archiwum z modem należy zmienić Приключения Толика - Setup na dowolną bez cyrylicy (np. Przygody Tolika - Setup). Następnie trzeba odpalić instalator i wskazać mu miejsce instalacji gry. Dodać patch 4.0.1. Zawartość pobranego dodatku należy umieścić w głównym katalogu gry ze zgodą na zamianę plików. Dodatek będzie dostępy po ukończeniu zadania „Чёткий Бухич”. Gracze, którzy już wcześniej mieli styczność z podstawową zawartością moda, mogą skorzystać z zapisu gry, który znajduje się w folderze savegames. Rozpoczyna on pierwsze zadanie dodatku. LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: Yandex - [KLIK] GoogleDrive - [KLIK] Patch 4.0.1: Yandex - [KLIK] Dodatek „Ciemny Interes”: Yandex - [KLIK] Źródło: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Wreszcie coś normalnego. ;) Spoiler Wczoraj w nocy skowyry - psy - zaczęły szczekać i wyć, gwiazda do mnie: co to? ja: to sztajmesy się w wilkołaki zamieniają pod samem. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Cieszę się, że Tolik znowu w akcji. Chyba już wiem co to za szemrany interes. Spoiler 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 (edytowane) Tylko po rusku ? To samodzielny mod ? Edytowane 1 Sierpnia 2020 przez Monolithalian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 (edytowane) Nie mogę tego zainstalować, coś takiego mi wyskakuje: The setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program. Zmieniłem nazwę z Приключения Толика- Setup na przygody tolika - setup i dalej lipa. Ktoś ma jakiś pomysł? p.s. Monolithalian - po rusku to tylko w cerkwi i tylko w głagolicy - jeśli mowa o wschodzie Europy. Edytowane 1 Sierpnia 2020 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 @vidkunsen Pisze, że pliki uszkodzone. Może pobierz jeszcze raz albo skądś indziej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 39 minut temu, vidkunsen napisał: The setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program. Dosłownie: pliki instalacyjne są uszkodzone. Proszę nabyć nową wersję (kopię) programu. Wygląda na to, że owe pliki źle ci się pobrały. Istnieje także możliwość, że antywirus przyblokował plik o rozszerzeniu .exe. 43 minuty temu, Monolithalian napisał: To samodzielny mod ? Tak, to samodzielny mod + DLC. 43 minuty temu, Monolithalian napisał: Tylko po rusku ? Tylko po rosyjsku. Ruski to wymarły język wschodniosłowiański, ale chyba wiesz o tym, prawda? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 (edytowane) Dobra, pokombinuję z pobieraniem i z antywirusem. p.s. Monolithalian - cyrylica także tylko w cerkwi ale na terenie Bułgarii i Serbii południowej, jest też forma przejściowa do głagolicy na terenie cerkwi w Rumunii, Mołdawii i części Słowacji oraz Ukrainy. Edytowane 1 Sierpnia 2020 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 54 minuty temu, vidkunsen napisał: Nie mogę tego zainstalować Bardzo możliwe, że tym razem coś Ci się źle pobrało lub rozpakowało, ponieważ wcześniej już instalowałeś tego moda. Odnośniki w Przygody Tolika: DLC Ciemny Interes i Przygody Tolika dotyczą tej samej paczki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Dobra poszło. Spoiler Noż ... jego mać w piczku mater, ku.. majku pedere czubrie .... zmieniłem nazwę na tolik biznes i poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Fabuła "Ciemnego interesu" już za mną, poznałem dalszy ciąg historii i przygód Tolika, którego pokrętny los za sprawą złych ludzi rzucił w nieznane mu miejsce. Rannego Tolika ratuje jeden z tutejszych i tak zaczyna się jego owocna współpraca z miejscowymi. Tolik nie tyle z dobrego serca ile z pragnienia zemsty i chęci zysku pomaga takim samym jak on kloszrdo-menelo-żulom. W porównaniu z wcześniejszymi przygodami nasz menel nabrał nieco ogłady, co prawda dalej ma niekontrolowane ataki złości i klnie jak szewc, ale już nie beka, nie haftuje i nie puszcza bąków. Brawo Tolik. Parę screenów z mojej gry: Spoiler 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi