potatoes109pl Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Mam problem z uruchomieniem Modyfikacji Zew Czarnobyla. Kiedy chcę uruchomić grę pojawia się błąd MSVCR120 , próbowałem wielu sposobów ale niestety dalej nic proszę o pomoc. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Witamy w naszej części Zony. Proszę zainstalować pakiet Visual C++ Redist 2013 x86. Tutaj tematy pokrewne: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potatoes109pl Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 niestety ale dalej nie działa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Fis70 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Podepne się. Cytat Anton Gorodecki Ostatni Samotnik Elitarni 6 325 3 426 odpowiedzi 107063 ₽ Zgłoś Napisano 27 Styczeń 2017 W dniu 27.01.2017 o 18:47, PiotrIwan napisał: Jeśli mam Weapon Overhaul, to po prostu instaluje to Outfit Addon, potem jego patch, a na końcu jeszcze raz patch do CoC? W Twoim przypadku instalujemy tak: CoC 1.4.22 Polonizacja CoC 1.4.22 AO 3.1 v.5 Polonizacja AO 3.1 v.5 Outfit Addon 1.4.5 Patch do AO 3.1 v.5 (z Outfit Addona) Polonizacja Outfit Addon 1.4.5 Patch z polonizacji Outfit Addon 1.4.5 dla AO 3.1 v.5 Grasz. Zrobiłem w tej kolejności plus textury i wychodzi kupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 20 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 3 godziny temu, M3Fis70 napisał: Zrobiłem w tej kolejności plus textury i wychodzi kupa Niestety nie mam już CoCa ani dodatków do niego na PieCu, żeby to sprawdzić. Brakuje ci jednego z podstawowych plików. Próbowałeś po kolei uruchamiać kolejne dodatki? W ten sposób najszybciej dojdziesz, który element powoduje wylot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Fis70 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Godzinę temu, Anton Gorodecki napisał: Niestety nie mam już CoCa ani dodatków do niego na PieCu, żeby to sprawdzić. Brakuje ci jednego z podstawowych plików. Próbowałeś po kolei uruchamiać kolejne dodatki? W ten sposób najszybciej dojdziesz, który element powoduje wylot. Cóż, to może być trudne. Bo pliku items.tlx w misc nie ma w cholerę xd żaden mod go nie dodaje. Nic popróbuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi