Ignachinio Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Siema mam pytanie dostałem do Noego zadanie na zabicie niewidzialnych szponów śmierci. Gdzie tego szukać? Bo jak na razie udało się w przypływie może z dwa zlikwidować gdzie jest reszta? I jeszcze jedna prośba ktoś wie gdzie są puste kolby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 @Ignachinio Nie robiłem tego zadania, ale to chyba o to chodzi. Oglądaj od 8 minuty. Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Tak o to.. czyli już widzę, że zadanie za dużo sensu nie ma ale dobra zrobię a co z tymi kolbami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 A kolby to nie przypominam sobie, gdzie można zdybać... Na końcu gry jesteś, pewno masz dużo schowków Popatrz sobie, czy nie zostały Ci jakieś z tych zadań soljanki, kwestów Ginekologa itp... W schowkach Resident Evila i schowkach do fabuły recepty na Gwiazdę Proroka chyba były, ale nie jestem pewien. Zobacz jeszcze u Klonowa i spółki czy czasem nie proponują kolb w nagrodę za zadania cykliczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi