Provokator Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Chciałem wam pokazać filmik który zrobiłem o Czarnobylu. Są zdjęcia ale brak opisów. ;-) Oglądajcie w jakości HD. http://www.youtube.com/watch?v=suSngEpnfrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Zdjęcia ciekawe, ale muzykę powinieneś zmienić, o ile YouTube znowu jej nie zablokuje. Polecam coś strasznego, wzruszającego, niepokojącego. Połączenie skomplikowane, ale jak najbardziej możliwe do zrealizowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Najciekawsze jest to,że na wszystkich fotkach czy filmach Prypeć wygląda jak po przejściu tornada,a przecież te wszystkie zniszczenia dokonali w 90% ludzie.Mimo,że oficjalnie to strefa zamknięta i przepustki stałe ma niewiele osób a grabież i zniszczenie kwitnie w najlepsze-fakt,że opuszczone domostwa niszczeją stokroć szybciej ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provokator Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Trochę też wojsko naniszczyło szukając ludzi którzy mogli zostać po ewakuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Wojsko też ludzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 A promieniowanie też robi swoje. Jeśli ktoś zna się na chemii, to bardzo dobrze, ale liczą się też fakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provokator Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Ja cie zrozumiałem że Ci ludzie którzy odwiedzają to miejsce. Zwą się turystami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 A promieniowanie też robi swoje W kwestii flory i fauny w pewien sposób na pewno,ale budynków raczej nie niszczy.Wszystko inne niszczy wilgoć,stad tez sarkofag jest dziurawy jak durszlak do makaronu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provokator Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Ludzie raczej nie niszczyli budynków (konstrukcji) bo po co. Prędzej wnętrza, powybijali okna etc. Budynki wyglądają jak wyglądają stoją puste od 1986 roku także niema się co dziwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Pisząc zniszczenia mam na myśli pojęcie ogólne,fakt że budynki stoją całe to niczego nie zmienia-stalkerzy rozszabrowali wszystko inne co się dało,gruz jak widać nie jest towarem chodliwym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 http://mojasd.ovh.org/ghosttown/chapter1.html Naprawde polecam. Ja nie moglem sie oderwac od ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Naprawde polecam. Ja nie moglem sie oderwac od ekranu. Faktycznie, to jedna z najlepszych stronek o Czarnobylu, jakie w życiu widziałem.stalkerzy rozszabrowali wszystko inne co się dało,gruz jak widać nie jest towarem chodliwym. Na odwrocie książki Strugackich widnieje napis : "*Po katastrofie w Czarnobylu osoby, które próbowały plądrować okolice elektrowni, określane były także mianem stalkerów" Zastanawia mnie, czy to prawda, a jeśli tak to co oznacza słowo "stalker" po ukraińsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Zastanawia mnie, czy to prawda, a jeśli tak to co oznacza słowo "stalker" po ukraińsku? Wątpię, żeby było to słowo po ukraińsku. Prawdziwi stalkerzy nie mają niczego wspólnego z grą. Stalker w wolnym, acz niezbyt dokładnym tłumaczeniu, to plądrownik (mało kto pewnie słyszał o tym słowie), tropiciel lub natręt - i to najbardziej pasuje do tej sprawy. Osobiście połączyłbym razem wszystkie moje tłumaczenia. EDIT: Wiem, teraz już wiem... Łącząc te słowa, wygląda na to, że stalker to szabrownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midgard Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Na muzykę pasowałoby "requiem for a dream" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ten utwór został wykorzystany w naprawdę wielu filmikach o Czarnobylu. Teraz ja coś szykuję i może kiedyś zamieszczę swój film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midgard Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Fakt, motyw wykorzystany bardziej niż .............., ale jest tak zajebisty że aż nieśmiertelny. Kolega się pohamuje odrobinę-bas001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ej kolego nie zagalopowałeś się przypadkiem na tym forum są czasem młodsi użytkownicy nie tacy dorośli jak ty (16 lat) powściągnij się jeżeli możesz. sorki za off. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 http://mojasd.ovh.org/ghosttown/chapter1.html Naprawde polecam. Ja nie moglem sie oderwac od ekranu. To jedno z lepszych - jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi