Agrael Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Jak już zapewne większość z was zauważyła, na naszym forum pojawił się baner strony AMK TEAM. Nie nazwałbym tego współpracą, ponieważ administracja AMK nie wymienia się banerami z żadnymi innym forami czy portalami. Natomiast nic nie stoi na przeszkodzie, żebyśmy mieli własny baner, dzięki któremu w wygodny sposób skorzystają na tym użytkownicy naszego forum, którzy znają język rosyjski/ukraiński. Warto również zaznaczyć, że administracja AMK Team pozwala pisać po polsku na ich forum. Sam się o tym przekonałem Jeżeli chcielibyście zobaczyć inny baner jakiegoś forum na naszej stronie, to czekamy na propozycje. Za wykonanie baneru podziękowania należą się @MaklerR. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Może dużo ludzi to nie zainteresuje ale jak ktoś szuka rozwiązania różnych problemów to na AMK może znaleźć sporo odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Często do nich zaglądam szukając czegoś o modach albo podpowiedzi jak chcę coś przerobić pod swoje potrzeby w grze. Polecam korzystanie z ich forum, to naprawdę istna kopalnia wiedzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Moja propozycja to: Бар одинокого сталкера ( Bar Stalkera Samotnika ) http://bar-stalk.forum2x2.com/ Trafiony przy szukaniu strony o Rebornach. Ale innych modów ma również sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 5 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Dodane zostały dwa kolejne banery. AP-PRO.RU - tą stronę znają wszyscy, a więc nie trzeba jej opisywać. Bar Samotnika - Wydaje mi się, że jest to dość mało znane forum, ale znajduje się tam wiele pożytecznych informacji na temat różnych modów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 A może by tak sigerous.ru? Jest stroną związaną z modami SGM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 12 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Myślałem nad tym. Parę razy przeglądałem to forum i pomimo faktu, że nie mają jakoś bardzo dużo użytkowników, to jednak posiadają sporo modów. Trzeba będzie tylko znaleźć odpowiednią grafikę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 18 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Wiadomość z ostatniej chwili Do kolekcji doszedł baner strony Sigerous.ru. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi