LordDino Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 No pierwszy już jest, zapraszamy następnych Stalkerów do zamieszczania swoich dzieł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Coś mi się wydaje, że Jury nie będzie potrzebne :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Jeszcze nieco ponad 20 dni do końca konkursu, a mamy tylko jedną pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 a mamy tylko jedną pracę. Może zmienię nagrodę. Odżałowałbym Silent Storm, Kroniki Riddicka,Syberia, Splinter Cell. Albo zostawię na inny konkurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Oto moje obrazki http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/lightbulb.gif 1 2 3 Wiem że to nie są arcydzieła ale ważne że się starałem:D bo tak to nie biorę udziału w konkursach ale ten mi jakoś szczególnie przypasował Pozdrawiam wszystkich ,:P Mam nadzieję że się podobają choć trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Drugi screen jest bardzo ciekawy, ale nie będę zdradzał szczegółów ;-) Oczywiście praca przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Sam bym chciał mieć taki samochód :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Fiedia jak chcesz to on jest tam gdzie jest ten klient co na daje celownik optyczny za flaszkę wódki wystarczy się trochę po wspinać i już jesteś na górze to jest w tym obozie gdzie się znajduje Lukasz tylko nie pamiętam jak się nazywa ten gościu co daje nam celownik:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Fiedia jak chcesz to on jest tam Dzięki serdeczne, ale myślałem tak dla żartu w realu. Ciekawe czy miałbym większe powodzenie u płci pięknej, z taką furą. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 to na pewno by było 100 % powodzenie a taki samochód byłby dobry bo nie trzeba by było zatrzymywać się na poboczu za każdym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owitz Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 To i ja coś wrzucę. Stare ale..... Linki do fotosika. 1. Wysypisko : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6c5e14e4e6807031.html 2. Lonely Stalker : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bf59252eb1477113.html 3. Strzelec : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c9fe80fa9c869d7e.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Screeny ładnie się prezentują, szczególnie nr 2 i 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Ladne. Prosimy innych uzytkownikow o zglaszanie swoich prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 To i ja coś wrzucę. Stare ale..... Trójka bardzo fajna. Nie ważne, że stara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Jak dla mnie wszystkie 3 sa super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 W zasadzie powinniśmy zachęcać, a nie oceniać - kurcze pieczone; :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Oceniać będziemy i tak tajnie i wspólnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turysta Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 A gdzie jest folder ze screenami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 C:\Documents and Settings\All Users\Dokumenty\STALKER-SHOC lub C:\Documents and Settings\All Users\Dokumenty\STALKER-STCS Screen-wciśnij klawisz f12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 A na Viście: Shadow of Chernobyl: C:\Documents and Settings\All Users\Dokumenty\stalker-shoc\screenshots\ Clear Sky: C:\Documents and Settings\All Users\Dokumenty\stalker-stcs\screenshots\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Chcę zapewnić, że pełna pudełkowa gra z akcesoriami trafi do zwycięzcy. Nie ma żadnych kruczków, pobrania itd. Fiedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skinhead Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Zauważyłem że można zamieścić więcej niż jedno zdjęcie więc dodam jeszcze dwa: pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Do czasu zamknięcia konkursu, można swoje prace zmieniać, choćby z tego powodu, że nowy screen, wydaje się Wam ciekawszy. Pamiętajcie tylko, że jeden autor - maksymalnie umieszcza 3 prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Czarnobylski "Black Hawk Down" http://yfrog.com/05czernobylskiblackhawkdoj Przestroga? http://yfrog.com/0rprzestrogaj Shocker http://yfrog.com/0pshockeroj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Drugi screen przypomniał mi Piratów z Karaibów :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi