LordDino Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Zostało już coraz mniej czasu, czekamy na następne prace jeżeli stworzyliście coś nowego można to zamienić z poprzednimi jak to już wcześniej koledzy opisali ja przypominam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaMysz Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 To to są moje 2 ale nie mam pojęcia jak dołączyć 3 , pisze że plik ma za duży rozmiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 nie mam pojęcia jak dołączyć 3 Ściągnij screen na imageshack.us, a potem prześlij na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaMysz Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Nie wiem czy mi się udało ale to jest chyba link do tego screen'a : http://yfrog.com/3yssja032509152320garbagewj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 No i udało Ci się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Ciekawe zdjecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaMysz Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 No to już mam komplet :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Jeżeli znajdziesz jakiś nowy fajny to zamieszczaj zmień jakiś poprzedni masz czas do końca miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Jestem zadowolony, że będzie co oceniać, bo mamy już pięciu uczestników. Wszystkie screeny są bardzo ładne, a niektóre nawet ciekawe, więc będę musiał wziąć pod uwagę pomysłowość przy typowaniu zwycięzcy (grupowo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłaszam się do konkursu... Stalker w puszczy Rozmyślający Stalker Stalker na wieżycce i od razu mam komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Pięknie, witamy konkursowicza, zawsze lepiej późno niż wcale, każdy ma te same szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 A można przerabiać zdjęcia w photoshopie albo coś w tym stylu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Nie ma takiej możliwości. Screen ma być z gry, a nie ulepszony w Photoshopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Witam i przedstawiam moje "foty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Witaj. Pomysł z pierwszym screenem jest całkiem ciekawy (błyskawica i zachodzące słońce). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Witam Daj jeszcze jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Niestety ale pozostałe moje screeny nie są zbyt ciekawe. Nawet sobie nie wyobrażacie ile musiałem ćwiczyć żeby "trafić" w tą błyskawice. Niby takie proste i niby ten refleks jest ale ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Calkiem ladne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 moje screeny nie są zbyt ciekawe Zawsze, to zwiększa szansę, a w końcu to my oceniamy. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Widzę, że nadesłano sporo prac :-P Można jeszcze składać nowe do końca tego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Można jeszcze składać nowe do końca tego dnia. Składamy prace do 24:00 - czekamy. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Kiedy mniej więcej będą wyniki konkursu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Kiedy mniej więcej będą wyniki konkursu? Ja zaglądam codziennie, pozostali też, więc myślę, że szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Albert i Lorddino - proszę przysłać swoje głosy na PW do Cezara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 A jak to robimy wybieramy np 3 i podajemy Fiedii czy on może wybierze jakiem mu odpowiadają i będziemy nad tym się zastanawiać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi