jarek Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Witam!!! Proszę o pomoc, mam następujący problem: W Kordonie mam zwrocic skradziona skrzynke, Ojciec Walerian karze mi isc i zalatwic kolegow wiezionego oficera, no wiec zalatwilem wszystkich wojskowych na mapie, wszystkie bazy, budynki czyste, ale tej teczki nie ma!!! Wiem ze powinienem zobaczyc filmik z przesluchania wieznia, ale nic sie takiego nie dzieje. Co jest grane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Musisz porozmawiać z tym więźniem, Chaleckijem, i zagadać do niego ponownie. Następnie wróć do Waleriana zdać relacje. Potem jak wszystkich wybijesz, wróć do celi. Co do skrzynki, to pojawia się ona w różnych miejscach i powinna zostać ona oznaczona na mapie. Jeśli dobrze pamiętam, jest zardzewiała i ma kolor bodajże zielony. Nie ten dział - przenoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 No wiec tak tez zrobilem, powrocilem do celi wieznia ale nic to nie daje, gada se zebym szedl w diably i na tym sie konczy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Ojciec Walerian powinien dać Ci informacje na PDA. Najwyraźniej masz buga. Zapraszam do tego działu: http://stalker-world.webd.pl/viewforum.php?f=58 Należy zainstalować wszystkie łatki od najniższej do najwyższej. Warunek jest taki, że trzeba grę rozpocząć od nowa, ale na podstawce jest sporo bugów, a nawet na wersji 1.5.4 jest ich najwięcej. EDIT: Pamiętaj jeszcze, żeby wybić bandytów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Czyli co, mam zainstalowac wszystkie patche i zaczac gre od nowa? Obecnie mam zainstalowanego jednego patcha 1.5.0.7. Gre mam orginalna, na czym de buge polegaja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Patcha masz raczej dobrego. Załaduj sejwa przed zadaniem i zrób tak (w skrócie): • Idziesz do Sidorowicza pogadać o walizce • Każe Ci się spotkać z przywódcą stalkerów • Rozmawiasz z przetrzymywanym więźniem • Znowu rozmawiasz z przywódcą stalkerów • Rozmawiasz z dowódcą żołnierzy • Znowu rozmawiasz z przywódcą stalkerów • Idziesz i pozbywasz się wojskowych przy windzie • Idziesz na skład i pozbywasz się wojskowych • Przesłuchujesz dowódcę w bazie stalkerów • Znowu rozmawiasz z przywódcą stalkerów • Idziesz znaleźć walizkę i przynosisz ją Sidorowiczowi Jeśli to nie pomoże, to musisz niestety rozpocząć grę od nowa. Ta misja jest ogólnie zabugowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provokator Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 A może poprostu coś pominołeś i za szybko chciałeś zakończyć zadanie. Ja myślę żebyś zaczął misje od nowa i czytał wszystko co będzie wyskawało oraz chodzić wszędzie tam gdzię będą Ci kazać (w misji oczywiście.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Jestem pewien ze niczego nie pominolem, a odpowiedniego save'a nie posiadam, no coz pomecze sie z tym jeszcze raz.... http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/lightbulb.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Bez odpowiedniego sejwa niewiele zdziałasz, taki jest właśnie stalker (a przede wszystkim ta część), ale życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Dzieki za zainteresowanie. Niestety problem rozwiazalem przeinstalowujac gre, nastepnie zainstalowalem wszystkie łatki pokolei i zaczalem gracc jeszcze raz :// ale teraz jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi