Skocz do zawartości

Problem w misji KORDON

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!! Proszę o pomoc, mam następujący problem: W Kordonie mam zwrocic skradziona skrzynke, Ojciec Walerian karze mi isc i zalatwic kolegow wiezionego oficera, no wiec zalatwilem wszystkich wojskowych na mapie, wszystkie bazy, budynki czyste, ale tej teczki nie ma!!! Wiem ze powinienem zobaczyc filmik z przesluchania wieznia, ale nic sie takiego nie dzieje. Co jest grane?

Musisz porozmawiać z tym więźniem, Chaleckijem, i zagadać do niego ponownie. Następnie wróć do Waleriana zdać relacje. Potem jak wszystkich wybijesz, wróć do celi. Co do skrzynki, to pojawia się ona w różnych miejscach i powinna zostać ona oznaczona na mapie. Jeśli dobrze pamiętam, jest zardzewiała i ma kolor bodajże zielony. Nie ten dział - przenoszę.

Ojciec Walerian powinien dać Ci informacje na PDA. Najwyraźniej masz buga. Zapraszam do tego działu: http://stalker-world.webd.pl/viewforum.php?f=58 Należy zainstalować wszystkie łatki od najniższej do najwyższej. Warunek jest taki, że trzeba grę rozpocząć od nowa, ale na podstawce jest sporo bugów, a nawet na wersji 1.5.4 jest ich najwięcej. EDIT: Pamiętaj jeszcze, żeby wybić bandytów.

Patcha masz raczej dobrego. Załaduj sejwa przed zadaniem i zrób tak (w skrócie): • Idziesz do Sidorowicza pogadać o walizce • Każe Ci się spotkać z przywódcą stalkerów • Rozmawiasz z przetrzymywanym więźniem • Znowu rozmawiasz z przywódcą stalkerów • Rozmawiasz z dowódcą żołnierzy • Znowu rozmawiasz z przywódcą stalkerów • Idziesz i pozbywasz się wojskowych przy windzie • Idziesz na skład i pozbywasz się wojskowych • Przesłuchujesz dowódcę w bazie stalkerów • Znowu rozmawiasz z przywódcą stalkerów • Idziesz znaleźć walizkę i przynosisz ją Sidorowiczowi Jeśli to nie pomoże, to musisz niestety rozpocząć grę od nowa. Ta misja jest ogólnie zabugowana.

• Gość zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony, zgadzasz się na nasze Warunki użytkowania.