kmicic0 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 (edytowane) Znowu brak artefaktu.Mod pobrany z waszej strony jakimś cudem mi się to udało. Chciałem pobrać jeszcze raz i nie mogę. Teraz pojawia się kolejne pytanie które archiwum jest uszkodzone Moda, czy Spolszczenia, a oto log błędu : FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 502 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't open section 'af_geliy'. Please attach [*.ini_log] file to your bug report Po rozpakowaniu gry podmieniłem plik artefacts.ltx i nic to nie dało dalej wylot z logieiem. Po usunięciu folderu gamedata z modem SGM_2.2 gra ładuje się bez żadnego problemu. Edytowane 18 Sierpnia 2020 przez kmicic0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 @kmicic0, mod Sigerous Mod 2.2 był swojego czasu bardzo popularny, a patrząc do tematu widzę, że ludzie ciągle w niego grają. Wpisałem ten Twój FATAL ERROR w wyszukiwarkę i nic nie z znalazła. Nikt takiego błędu wcześniej nie miał, a grało w tego moda mnóstwo ludzi w tym i ja. Wniosek jest prosty - przyczyna problemów jest po Twojej stronie, a nie moda czy spolszczenia. Być może źle instalujesz, albo coś się źle pobrało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 (edytowane) @smox Mod pobrany z waszej strony jakimś cudem mi się to udało. Chciałem pobrać jeszcze raz i nie mogę. Poniżej loga Po usunięciu folderu gamedata z modem SGM_2.2 gra ładuje się bez żadnego problemu. Pisałem już o tym PROBLEM Z POBIERALNIĄ. Bez obrazy,nie mam cierpliwości klikać po kilka razy w ten sam link , który przekierowuje gdzie indziej i z powrotem go wyszukiwać. Co do instalacji SGM_COP_v2.2.exe przenoszę/kopiuję do folderu z grą uruchamiam i instaluję,potem z SGM_2.2_fixed_19.03 nadpisuję folder gamedata i na końcu spolszczenie. Ponownie zainstalowałem folder gamedata . bez spolszczenia gra uruchomiła się bez problemu.zobaczymy po instalacji spolszczenia. Edytowane 18 Sierpnia 2020 przez kmicic0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 @kmicic0 ja obstawiam jakieś tymczasowe problemy z netem u ciebie bo za dużo tych errorów. Nie było problemów przy wypakowaniu, jakichś errorów, komunikatów? A zamiast moda w partach nie pobierałeś np tego w całości z mega? A co do problemów z pobieralnią to o co chodzi? Plik ci się nie pobiera w ogóle? Pobiera uszkodzony? Jest jakiś komunikat na stronie, czy w ogóle nie możesz się połączyć? A jak ja potem wstawiłem te spolszczenia do postów to pobrałeś normalnie? Bo zero odzewu to ciężko zgadnąć co jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 @tom3kb Podczas próby pobrania moda w partach przekierowuje mnie na stronę pobieralni z taką tabelką po kliknięciu przycisku pobierz przekierowuje mnie na pierwszą stronę gdzie znowu muszę klikać numery stron ,aby odnaleźć party moda,i tak w kółko.Pokazuje mi na tej stronie że muszę się zalogować ,po kliknięciu przycisku zaloguj się jest ,to samo ,co napisałem wyżej. SGM COP v2.2 part1/4 SGM COP v2.2 part1/4 Data dodania 2015-11-01 00:00:00 MD5 2c7e06c04b41dc68d1c67c36dcd7b823 SHA1 48f759966b4b366f7876cd046a9b8996c0f176ff Rozmiar 195.0 MB Pobrań 8 Teraz się uruchomiła bez problemu. Nie wiem , o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi