kmicic0 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Gdzie mogę taki mod znaleźć ten ,co posiadam nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 A nie wiem jakiego masz bo są różne wersje np Bo w sumie w SGMie chyba jest też wbudowany spawner, ewentualnie zerknij w te z linków w postach https://stalkerteam.pl/search/?q=Spawner&quick=1&type=forums_topic&item=4112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 (edytowane) Dzięki tam się trzeba zarejestrować to mnie nie ratuje. Niestety dopisanie komendy do skrótu powoduje to ,że nie można uruchomić gry. Edytowane 18 Sierpnia 2020 przez kmicic0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Znalazłem takie cuś voron_cop_v1.1 ,po wrzuceniu do gamedata wylot z takim błędem. [error][ 8] : W magazynie brak miejsca dla wykonania tego polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Trzeba dopisać chyba do folderu z grą takie coś jak "-cheat_mode". Takie coś we właściwościach skrótu gry, w elemencie docelowym: ("C:\Steam\steamapps\common\Stalker Call of Pripyat\bin\xrEngine.exe" "-cheat_mode") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Niestety mam na gogu dopisanie do tej ścieżki którą podałeś jest nie możliwe. Dopisanie do skrutu xrEngine.exe wywołuje komunikat że nie widzi fsgame.ltx. Po przeniesieniu pliku fsgame.ltx do bin i tak nie uruchamia gry. Mógłby mi ktoś napisać nazwy narzędzi takie jakie są w spawnerze lub władcy zony. Po ponownym reinstalu gry w katalog bin mamy xrEngine.exe ,po wejściu we właściwości mam tylko xrEngine.exe nie mam żadnej ścieżki. Wie może ktoś jak to poprawić. Ścieżka powinna wyglądać tak "F:\Program Files (x86)\GOG Galaxy\Games\S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat\bin\xrEngine.exe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zwycięstwo odpaliłem spawnera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayba666 Opublikowano 20 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 (edytowane) królu złoty napisz proszę jak tego dokonałeś.. mi też nic nie działa z tego co ludzie opisują mam wersję 1.6.0.2, jakaś scrackowana na gamespy (wersja według O22y Inc) wpisuję -dbg na końcu komendy wiersza skrótu do pliku stalker-COP.exe i nie uruchamia mi się aplikacja Edytowane 20 Lutego 2021 przez shayba666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi