FilmisterPL Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Panowie chcę na nowo ograć Tajne Ścieżki 2 ale w instrukcji pisze wykonać standardową procedurę z fsgame tym plikiem,nie pamiętam o co chodzi,grę zdegradowałem do wersji 1.00.4 i zainstalowałem wszystko jak trzeba według instrukcji,podczas ładowania moda pierwszy raz X-ray przestaje działać i wyskakuje komunikać by zaamknąć program,mocuję się z tym już od wczoraj.Wielka pomoc Stalkerzy wwymagana,bo chcę moda ukończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 @FilmisterPL Zmień false na true. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) Tyle to i ja wiem Panowie ale klimat w tym że nie wiem w którym miejscu linijce zmienić z false na true może jakoś wyjaśnicie mi na tym pliku bo kompletnie nie mam pojęcia która to linijka jest,Stalker jest na Steam,zdegradowany tak jak trzeba do Wersji 1.000.4.Bardzo proszę o pomoc.Dzięki i pozdrawiam. fsgame.ltx Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez FilmisterPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Poprawiony fsgame.ltx fsgame.ltx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Bardzo dziękuję zaraz sprawdzę czy wszystko będzie działało jak trzeba. Oczywiście dam znać jakby co. Dalej mam ten sam problem x-ray przestal działać podczas odpalania i ładowania nowej gry :( Brak nerwów już. Dalej mam ten sam problem x-ray przestal działać podczas odpalania i ładowania nowej gry :( Brak nerwów już. A tak w ogóle to ktory link do tego moda jest najbardziej wiarygodny bo są z mega i stalkerteam z wersji z 2014 roku kiedy to mod mial premierę po pobraniu pliki są uszkodzone i nie da się wypakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 @FilmisterPL Wszystkie linki są wiarygodne. Jeżeli chodzi o Tajne Ścieżki, to najnowszą wersją jest Update FInal. Jeżeli chcesz mieć ulepszoną grafikę, to wybierasz TŚ2+Autumn Aurora. W jednym i drugim przypadku masz linki w wersji Full ( Mod, Spolszczenie, Fixy itd. ) Wydaje mi się, że źle zdegradowałeś patcha i stąd ten błąd. Ja jak stawiam mody do Cienia na Steam, to najpierw usuwam WSZYSTKO z głównego katalogu gry, a dopiero potem dodaję zawartość moda. Oglądałem twój filmik z Zew'u Monolitu. Grasz w jego starszą wersję. W Update Final jest inny początek gry - w Martwym Mieście. Merlin i Prypeć pojawia się później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Wiem że to starsza wersja moda,ale jak zacząłem skończyć trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReaperZ Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 mam problem z przechodzeniem do jantaru z wasiliewiem otoz gdy juz przechodze do owej lokacji to mnie wyrzuca do pulpitu, dodam ze nie robilem nic oprocz wkladania wszystkich plikow tak jak bylo w instrukcji prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi