kajm21 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Witam mam problem, a mianowicie w X-25 po podniesieniu prototypu teleportera lub dokumentów za każdym razem gra mi się crashuje. Czy ktoś miał ten problem i jest jakieś rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 W takich przypadkach proszę zawsze podawać loga błędu. Podobny problem znalazłem tutaj: i lekarstwo na niego: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajm21 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) @Anton Gorodecki Tutaj dodaję log, ponieważ po wgraniu tamtej gamedaty nic się nie zmieniło: [error]Expression : no_assert [error]Function : CXML_IdToIndex<class CEncyclopediaArticle>::GetById [error]File : e:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrgame\xml_str_id_loader.h [error]Line : 112 [error]Description : item not found, id [error]Arguments : kostya_documents1 Dodam że zacząłem soliankę od nowa, bo w pierwszym podejściu pozabijałem wolnościowców w ich bazie i myślałem że to przez to. Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez kajm21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Po przejrzeniu postów z tym błędem nic innego nie przychodzi mi do głowy jak ponowne (prawidłowe) zainstalowanie moda. Albo masz uszkodzoną instalkę i brakuje tego pliku albo sam dołożyłeś jakieś przyprawy, które go powodują. Niestety nie posiadam moda na dysku aby sprawdzić poprawność twoich zapisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajm21 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 A czy bez tego zadania będę miał fabułę zepsutą? Bo jeśli to jest tylko ułatwienie do szybszego poruszania się to mogę grać bez tego. Dobra już nieważne, jestem po prostu idiotą i źle wgrałem tą gamedatę. Sorry za kłopot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi