vidkunsen Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 "Limes Inferior" (1979) w nowej odsłonie; Jak wśród ślepców królem jest jednooki, tak wśród idiotów mędrcem może być debil. Parafrazując: ... jeśli student nie daje rady z materiałem należy mu umożliwić ... !!! Umożliwić to znaczy dostosować poziom wymagań do poziomu studentów. " !!! https://stowarzyszenierkw.org/kultura/mlodzi-wyksztalceni-oszusci-z-duzych-miast-kilkanascie-tysiecy-lewych-dyplomow-licencjackich-i-magisterskich/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=wykop&utm_source=bookmark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Ja powiem tyle - niech kupują. Dyplom kupisz, ale rozumu, wiedzy i inteligencji już nie. Także jak przyjdzie co do czego, to zostaną bez wiedzy i z bezwartościowym kawałkiem papieru na który wydali ileś tam tysięcy złotych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) Kiedyś w latach osiemdziesiątych w Polsce tez była podobna afera. Wpadli bo ... bo jakimś zjebom zachciało się być złotnikiem, jubilerem, rymarzem, stelamchem ... . Nie kumali, że takich zawodówek było mniej w Polsce niż palców u człowieka a i tak większość uczniów ( po wpłaceniu wadium/zastawu za praktykę ), czeladników, mistrzów pobierało nauki i było zarejestrowanych w regionalnych/wojewódzkich Izbach Cechowych - w cechu inaczej mówiąc sam mam z cechu papiery na 3 zawody i wiem to ja i każdy kto zechce to sprawdzić, że numer na kwicie/świadectwie jest jeden i nie przechodzi na kogoś po twojej rencie, emeryturze czy zgonie. Niektóre firmy - dział kadr - z automatu to w/w sprawdzają a niektóre .... . Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez vidkunsen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi