cez137 Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Jestem na etapie gospodarza w miasteczku 32 i nie mam psi hełmu, automatycznie nie mam dialogu z tym wojskowym, da się go jeszcze jakoś zdobyć czy położyłem fabułę? Dziwne jest też to bo wszystkie te główne zadania dla Sacharowa zrobiłem (tak mi się wydaje) a on mi nie dał tego hełmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 @cez137 a patrzyłeś w poradniku jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 (edytowane) Cez137 - tak wygląda psi hełm: A daje go zazwyczaj ten facet: W razie czego to wpisz w wyszukiwarce: Сталкер пси шлем. Edytowane 1 Września 2020 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Z tego co pamiętam, to pierwszy raz, jak przyszło się do Sacharowa, trzeba było zrobić zadanie związane z naukowcami w Mrocznym Gąszczu. Potem trzeba było ochraniać Krugłowa w czasie pomiarów. I dopiero później Sacharow dawał psi-hełm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Najpierw jak w/w Kamil190 dostajesz hełm nienastrojony, dopiero po misji także w/w oddajesz hełm Sacharowowi i on ci nastraja i wtedy laboratorium Na jantarze a potem radar i Czea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 2 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 @tom3kb tak, ale nie rozumiem w którym to momencie jest, to jest tak opisane jakoś między zadaniami, huk wie kiedy @vidkunsen tyle to ja wiem 14 godzin temu, vidkunsen napisał: W razie czego to wpisz w wyszukiwarce: Сталкер пси шлем. no i co? wywala pierdyliard modów, i co ja mam tam znaleźć? @kamil190 może i trzeba było, ochranianie krugłowa to ja robiłem na samym początku jak w ogóle pojawiłem się na Jantarze a zadanie z naukowcem a nie naukowcami robiłem chwilę później i nie gąszczu tylko parowie, nie, nie dostałem za to żadnego hełmu tylko kase jak dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Zazwyczaj Cez137 barman każe w ramach misji iść na jantar, tam Sacharow nawija, ,że podkopsa ci hełm jak wykonasz z Krugłowem pomiary. W innych modach możesz tenże hełm dostać za inne zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Jak Krugłow zginie to masz nieskalibrowany, jak przeżyje to dobry. @cez137 Popatrz w inwentarzu czy go nie masz. W okienku nad pancerzem powinien być. @cez137 albo wklej screena ekwipunku, może ci się nie rzuca w oczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 2 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 @tom3kb oto mój inwentarz na chwilę obecną,ja na śmierć zapomniałem o tym psi hełmie że będzie potrzebny ale przecież bym sobie przypomniał że mi go dawał, a da się go schować do schowka? bo są rzeczy których się nie da np mapnik, w ekwipunku jest a jak się do schowka zagląda to go nie ma, jeszcze kilka innych rzeczy jest takich ale nie pamiętam w tej chwili które to, bo jak się da to może ja go gdzieś schowałem w ferworze walki i teraz nie pamiętam gdzie. Ale by jajca były jak berety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 @cez137 no faktycznie nie widać, trudno mi powiedzieć czy można go schować do skrzyni, nie pamiętam. A musisz robić to zadanie w tym Mieście? Mi się wydaje, że go nie robiłem, to jest chyba poboczne. Bo tak to psi hełm chyba do niczego ci już nie będzie potrzebny. Ewentualnie jak masz jakieś zapisy z jantaru to odpal na chwilę, jak tam stoisz z inwentarzem, jakie masz zadanie do zrobienia itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 2 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 @tom3kb na Jantarze to mam jeszcze chyba znaleźć obiekt 2.1 czy jak on się tam nazywa i to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Dobra cez137 - skoro nie można z tobą innaczej to ci na obrazkach pokażę: 1/ jakby co to wpisujesz frazę - Stalker OGSE 0.6.9.3 FINAL Пси шлем - i szukasz sam 2/ film z moda: Prawy, górny róg, koło skafanderka pomarańczowego jest widoczny razem z zielonym znaczkiem - 17:17. Powodzenia p.s. obejrzyj ten film uważnie - słuchaj frazy - fonetycznie - psi szlom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 @cez137 Daję filmik w którym GB po wykonaniu pomiarów dostaje psi hełm. To od 7:00 min. https://www.youtube.com/watch?v=_Z7kHDQKFm0 Sprawdź, czy to samo zrobiłeś w swojej grze. Bo jak powiodło Ci się z pomiarami, to musisz go mieć. A skoro nie masz, jakiegoś dialogu nie przeprowadziłeś z Sacharowem. DODANO: Swoją podpowiedź wysyłałem razem z @vidkunsen. Tak, że masz ją dwukrotnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 2 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 (edytowane) @vidkunsen to nie o to chodzi żebyś ty mi pokazywał jak krowie na miedzy jak wygląda hełm bo ja to doskonale wiem, przecież to nie jest pierwszy mod który ogrywam, chodzi o to czy da się go jeszcze zdobyć w jakiś sposób, jak nie to nie i tyle i koniec balu panno lalu @kondotier tak, miałem tak samo, może wybrałem zły dialog, już teraz nie pamiętam, mógłbym zrobić dialog teraz tylko jak? A spawner? da się go zespawnować spawnerem? Edytowane 2 Września 2020 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 @cez137 Radzę, wgrać zapis po powrocie z pomiarów, a przed rozmową z Sacharem i sprawdzić czy da hełm. Chyba, że ten dialog opuściłeś i z Sacharem w ogóle nie gadałeś. Pamiętasz, szukać trupa Wasiliewa chodziłeś? No i jak wykonałeś akcję w labie bez tego hełmu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 2 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 @kondotier 12 minut temu, kondotier napisał: Pamiętasz, szukać trupa Wasiliewa chodziłeś? tak 12 minut temu, kondotier napisał: No i jak wykonałeś akcję w labie bez tego hełmu? mówisz o X16? miałem to na czas, chyba 3 minuty czy jakoś tak, bo w dialogu z filmu widzę coś o X18, tam też byłem bez hełmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 @cez137 Tak, o labie na Jantarze. Skoro tam byłeś, to hełm musiałeś mieć. Sprawdź na zapisach, sadzę że masz. No i na kolejnych zobacz kiedy Ci zniknął i co było przyczyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Cez137 - to nie pokaz, to instrukcja, napisałem żebyś obejrzał cały film bo cały film dotyczy psi hełmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 3 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 @kondotier 21 godzin temu, kondotier napisał: @cez137 Tak, o labie na Jantarze. Skoro tam byłeś, to hełm musiałeś mieć. A jednak nie, wróciłem do zapisu z X16, okazało się że miałem wtedy wzmocniony kombinezon naukowców, a psi hełmu nie miałem, wcześniejsze jak i późniejsze zapisy tylko to potwierdzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 @cez137 No to dalej do tyłu. Zapis z zakończenia pomiarów i powrót do Sacharowa. A Krugłow Ci przeczył i do bunkra wrócił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 3 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 @kondotier 55 minut temu, kondotier napisał: A Krugłow Ci przeczył i do bunkra wrócił? tak, do teraz tam siedzi w ogóle to zauważyłem dziwną rzecz, wróciłem do miasta 32 aby pozbierać reszte anomalnych naczyń i okazuje się że nie mogę tam wejść teraz bo promieniowanie psi mało że krępuje ruchy (poruszam się bardzo powoli) do tego stopniowo niszczy pancerz i robi pierdolnik w głowie, wcześniej latałem tam bez problemu, w miedzyczasie zdobyłem obiekt 2.1, czyżby on był problemem? 58 minut temu, kondotier napisał: No to dalej do tyłu. Zapis z zakończenia pomiarów i powrót do Sacharowa. nie ma do tyłu bo tak jak wspomniałem wcześniej pomiary robiłem od razu jak pojawiłem się na Jantarze a przecież wtedy nie miałem hełmu, po pomiarach był chyba Wasiliew, woda z jeziora, zombifikacja z Patem, szukanie Figi, nie pamiętam teraz w jakiej to było kolejności, ciężko tak teraz znaleźć ten moment, było trochę tych zadań, przecież jeszcze były zadania od Sacharowa w parowie, uwolnić naukowca jakiegoś, potem dziwny art, ta instalacja w powietrzu, było tego trochę, chyba nic z tego nie będzie, polece chyba główną fabułą, wyłącze ten mózgozwęglacz i do finału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 @cez137 mogą mi się już kićkać te mody ale czy przypadkiem w Martwym Mieście/ Mieście 32, w barze dowódca stalkerów nie mówił, że z miasta można wyjść tylko o określonej porze. Teraz nie pamiętam czy to było do wieczora, czy po 22. Jakiejś notatki w pda nie ma o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 3 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 @tom3kb coś tam ci świta ale to nie tak, jest coś takiego ale tylko w stosunku do baru "ukrycie" jest zamknięty 6-21 jak się nie mylę, do miasta możne wejść jak i wyjść z niego o każdej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 @cez137 Przecież wgranie zapisu po zrobieniu pomiarów i powrocie do bunkra, ma sprawdzić czy dostałeś ten hełm. Najpierw z Sacharowem musi pogadać Krugłow, a dopiero po nim GB. Wtedy Sacharow go chwali i daje psi. Inaczej się nie dowiesz, dlaczego go nie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 4 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 @kondotier nie mam takiego zapisu, najbliższy to broń kopacza a potem zwiad z szeregowym na Jantarze, to już jest po pomiarach, a nie chce mi się od nowa lecieć do kopacza, z resztą co to da nawet jak się dowiem co i jak? przecież nie będę tego od nowa wszystkiego robił, poszedłem na Radar wyłączyć ten mózgozwęglacz i...lipa, wariuje już po wejściu do lasu, doszedłem do anten i ginę, może ma na to wpływ brak hełmu? nie wiem, jeżeli tak to nie skończę tego moda bo najzwyczajniej nigdzie dalej nie dojdę, myślę że wybrałem po prostu jakiś zły dialog z Sacharowem i on mi nie dał tego hełmu, trudno, tajne ścieżki 2 czekają w kolejce także będę miał co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi