Anton Gorodecki Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Też jestem za pozbyciem się "Striełoka" Podrzucę jeszcze jeden pomysł - czy dałoby się rozszerzyć standardową reputację o dodatkowe funkcje tak jak ma to miejsce na forum amk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 @MaklerR No to daj im "jasny gwint". @Anton Gorodecki Co oznacza "?" ptaszek, iks i klucz? Nie dociekłem tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 W dniu 26.07.2020 o 17:31, Anton Gorodecki napisał: Też jestem za pozbyciem się "Striełoka" Podrzucę jeszcze jeden pomysł - czy dałoby się rozszerzyć standardową reputację o dodatkowe funkcje tak jak ma to miejsce na forum amk? Tak, kwestia odpowiedniego obrazka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Na ap-pro.ru zauważyłem fajną alternatywę (taką stalkerską) dla łapek w dół i w górę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Jeżeli chodzi o rozszerzenie standardowej reputacji, to pozwoliłem sobie na dodanie dwóch nowych. Zawsze to jakaś urozmaicenie. Został dodany klucz i znak zapytania. Zapożyczone z forum AMK TEAM. Spoiler Kluczyk - od teraz możemy podziękować komuś za rozwiązanie poważnego problemu. Np. z modem ( problem natury technicznej bądź fabularnej ), ale i nie tylko. Znak zapytania - Czyiś post jest dla nas niezrozumiały ? Możemy dać znać jego autorowi, że gada bez sensu Dajcie znać, co sądzicie o tych dwóch grafikach i czy się wam podobają. Ewentualnie możemy wykorzystać jeszcze pomysł @kamil190 i zamienić aktualne łapki w dół/górę na te stalkerskie. Wiem, że ten temat dotyczy grup oraz rang ( najwyżej stworzy się nowy i przeniesie posty ), ale mam przy okazji kolejną małą propozycję. Mamy znaczek radioaktywności przy dziale z Call of Chernobyl. Czy chcemy nowe, aż do NLC 7 3.0 ? Spoiler Każdy znaczek radioaktywności byłby w innym kolorze. Rozmawiałem na ten temat z @MaklerR i nie ma problemu z wykonaniem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 7 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 33 minuty temu, Agrael napisał: zamienić aktualne łapki w dół/górę na te stalkerskie Zdecydowanie tak. Ten kciuk w górę/w dół w rękawicy znakomicie się nada. 33 minuty temu, Agrael napisał: Każdy znaczek radioaktywności byłby w innym kolorze. Ikona radioaktywności CoCa jest wyciągnięta z pliku .exe. Wiem, bo sam ją dodawałem. Można by tak samo zrobić z resztą działów. Ewentualnie poszukać na stronach danych modów jakichś fajnych ikon kojarzących się z danym modem. Edyta: dodałbym jeszcze do reputacji znaczki np. "świetna wiadomość" i "nie zgadzam się". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 44 minuty temu, Anton Gorodecki napisał: Ewentualnie poszukać na stronach danych modów jakichś fajnych ikon kojarzących się z danym modem. Pamiętam, że kiedyś utworzyłem temat z ikonami dla różnych modyfikacji: Twórca brał je stąd: [KLIK] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Przeniosłem niektóre posty z Grupy i rangi na forum żeby nie robić tam bałaganu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Skoro jest przycisk "dziękuję", to sugeruję aby mogli go dawać też nowi forumowicze. Bo to oni zazwyczaj są biorcami podpowiedzi o rozwiązywaniu problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Użytkownicy, którzy znajdują się w grupie Turysta, nie mogą przyznawać punktów reputacji. Z prostego powodu - mogą ją wykorzystać w celu np. ciągłego przyznawania ujemnej punktacji. Jednak zmieniłem im maksymalną liczbę punktów reputacji, które mogą przyznać w ciągu dnia z 0 na 2. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. W razie problemów będzie można przywrócić starszą wersję. Swoją drogą mamy na forum 13594 Turystów. Łapki w dół/górę zostały zmienione na stalkerskie. Z tymi ikonami modów to też ciekawy pomysł. Mamy dużo działów na forum. Jeżeli posiadacie jakieś klimatyczne grafiki, to wysyłajcie. Będziemy myśleć gdzie je umieścić. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Przyszedł mi jeszcze do głowy pomysł z zastąpieniem serduszka znakiem radioaktywności, czyli tym: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Mnie się radioaktywność kojarzy negatywnie, więc jeżeli już, to tylko dla opcji minusowania. Ktoś jest złośliwy, arogancki itp. niech ma łatkę szkodliwego. A za plusa dać wygląd jakiegoś wielce pożytecznego artefaktu. Ale też o ciekawym wyglądzie. A jest takich sporo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 9 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Kilka ikon dla naszych "dużych" działów (w formacie .png): ikony dla działów.7z Poza ikoną NLC 7 wszystkie pochodzą z paczki, którą podlinkował @kamil190 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Wykorzystałem te ikony pod Mody przetłumaczone na język polski. Jednak wciąż brakuje do: - Mody by Zaurus - Mody na bazie Narodnaja Soljanka - Mody z serii Reborn - Mody na bazie Proboi Story - Inne Mody w języku polskim Dodatkowo, jeżeli znajdziecie ikony dla innych działów, to podsyłajcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 @Agrael a ty trochę na obrabianiu grafiki się znasz albo bawisz się czasem w takie rzeczy? Bo można sobie ściągnąć różne programiki do robienia ikon, to nawet jakieś proste na nasze potrzeby by wystarczyły. A może @MaklerR coś wie w tym temacie? Moje propozycje do działów z modami: Mody Zaurusa - morda Zmiennolicego czy jak się nazywał główny "niebieskotwarzowy" przeciwnik. Narodnaja Solianka - talerz z jakąś zupą były ikonki zup w modach, np w Anomaly. Priboi - hełm/głowa żołnierza. Inne mody w języku polskim - może jakaś głowa czy popiersie jakiegoś Stalkera i napis na nim PL w jakimś rzucającym się w oczy kolorze np czerwonym. Reborn - może ikona noworodka/bobasa :P coś jak z Dead Stranding Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Reborn - odrodzony - Feniks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 @tom3kb W temacie grafik to bardziej @MaklerR. To nie moja bajka niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 @Agrael @tom3kb Ikonki to moge nawet w paint'cie zrobic. Potrzebne są mi tylko wymiary, reszta to pikuś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Podbijam. 3 propozycje. 2 dla Priboy Story i jedna dla Reborn. Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 13 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Moim zdaniem Szrama może zostać (+ jakiś napis). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 @MaklerR Proponuję, aby pod głową dać pasek z wszystkimi Skoczkami. To taki symbol z'ONY. Trzeba też pamiętać, że Naznaczony z Rebornów to Striełok, a nie Szrama. I ma twarz Striełoka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 7 minut temu, kondotier napisał: Trzeba też pamiętać, że Naznaczony z Rebornów to Striełok, a nie Szrama. I ma twarz Striełoka. A właśnie, że to Szrama I ze Strielokiem nie ma nic wspólnego. W Rebornach GG wygląda jak Szrama, a to napewno nie jest Striełok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 @wariat Tym razem jesteś "niedoinformowany". Znajdź początek Źródła i obejrzyj scenę przy rowie w Rostoku. Tam Naznaczony kłóci się ze Striełokiem, który z nich jest prawdziwym Striełokiem. Nie mam tego dialogu, ale mam zrzut z dalszego ciągu tej rozmowy. Zobacz z kim Naznaczony rozmawia. Mimo czcionki, widać czyja to twarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Grałem ja Ci w Źródło i to najbardziej masochistyczny mod, z jakim się spotkałem. Przy nim OP 2.1 to potulny baranek. Jak ktoś chce hejtować OP-ka, niech najpierw sprawdzi źródło. A morda gg jest taka jak w podstawce CSKY, i to zdecydowanie nie jest Strielok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi