PainChiller Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Taki problem. Po rozmowie z Wojskowymi przy bazie idę do Browna by pogadać o przepustce. Niestety ten milczy. Uprzedzając pytania - wszystkie zadania jakie można było do tego czasu wykonać(za wyjątkiem cyklicznych u sida) już zrobione Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worshiper Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 U Mnie ten sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 @PainChiller @worshiper - a zadanie na zdobycie antyradów dla Borii Sierowa macie? Bez tego nie pojawi się dialog z Brownem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 20 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 (edytowane) Godzinę temu, Gatzek napisał: @PainChiller @worshiper - a zadanie na zdobycie antyradów dla Borii Sierowa macie? Bez tego nie pojawi się dialog z Brownem Tak, mam Do tego momentu wszystko było grane tak jak NPC w dialogach posyłali, więc sytuacje że coś pominąłem można wykluczyć. Edytowane 20 Września 2020 przez PainChiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 A wykonane? Trzeba je sfinalizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 20 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Do zrobienia tego zadania konieczny jest dialog z Brownem który się nie pojawia, więc nie, nie wykonałem go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 @PainChillerwklej printscreena z dziennikiem zadań. W którą wersję Fotografa grasz? Z weapon packiem czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 20 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Spoiler Gram z weaponpackiem. Kiedyś ogrywałem "zwykłego"(bez paczki) i problem nie wystąpił. Mogę podrzucić jeszcze zapis z bramy do bazy. sav33.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 @PainChiller nie musisz W tej wersji Fotografa część zadań ma drobne zmiany więc granie 'pamięć" albo z poradnikiem @cichego może powodować właśnie takie problemy. Taka podpowiedź - masz zdobyć antyradady więc dokąd najpierw się udasz? Kto może je mieć poza wojskiem na jedynej lokacji, do której masz dostęp w tej fazie gry? Jeśli nie chce Ci się pogłówkować i samemu wpaść na trop to poniżej solucja Spoiler Idź do Sidorowicza i z nim pogadaj najpierw. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 20 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 No, powiem Ci że bym na to nie wpadł, zwłaszcza że wszystkie dialogi nawet nie sugerowały by o tym pomyśleć lecz by wybrać się do wojska. Dzięki za pomoc zatem :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Tak przy okazji, jeśli grasz w tą wersję to porozglądaj się czy zauważysz anomalię 'żarka' (nie wiem jak ona została przetłumaczona). To ta co strzela płomieniem w górę. W mojej wersji gry ona nie wystąpiła i przez to miałem problem z zakończeniem zadania dla Krugłowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 20 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Taka jak spalacz, tylko że pluje na niebiesko? dwa razy na takiej umarłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 To chyba nie ta ale głowy nie dam. Jak będziesz robił zadanie na anomalie dla Krugłowa to okaże się czy u Ciebie też jakiś rodzaj anomalii się nie zespawnował. 35 minut temu, PainChiller napisał: No, powiem Ci że bym na to nie wpadł, zwłaszcza że wszystkie dialogi nawet nie sugerowały by o tym pomyśleć lecz by wybrać się do wojska. Dzięki za pomoc zatem :v Oj nie czyta się uważnie dialogów tylko przelatuje je się wzrokiem Rozmowa z Borią: Sprawa dość prosta. Pilnie potrzebuję dziesięć antyradów, jest poważny zleceniodawca, a tu nie mam skąd wziąć takiej ilości. Wiem, że antyrady na pewno mają wojskowi na ukraińskiej bazie, która znajduje się niedaleko stąd. Wojskowi niezbyt lubią miejscowych, więc tam posłać nie mam kogo, a ty tu jesteś nowy i na poważnego gościa wyglądasz. Może z tobą zechcą rozmawiać. A może gdzieś indziej zdobędziesz preparaty? Ta stara kutwa Sidorowicz, oby oparszywiał, może wiedzieć skąd je zdobyć. Krótko mówiąc, sam zdecydujesz. To jak, zgadzasz się? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worshiper Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Widzę już odpowiedzi na wszystkie pytania dziękuje za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi