Ziomkowsky Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Witam, mam problem z jednym zadaniem. Zadanie to PDA Żołnierza (aktywowane przez przeszukanie trupa przy wiadukcie zaraz na początku gry), otóż pierwszy bandyta którego muszę zabić na początku był na wysypisku, ale jako że zwlekałem ze zrobieniem tego zadania to ten ów bandyta przeszedł na Kordon i osiadł na ATP. Po zabiciu go i zabraniu od niego PDA misja nie chce iść dalej, znacznik dalej wskazuje na tego trupa. Co mogę zrobić w takiej sytuacji prócz zaczynania gry od samego początku? Dziękuje z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Hmm.... Domyślam się, że chodzi tu o pda Frajera. Co prawda, nigdy nie miałem takiej sytuacji żeby ten gościu poszedł sobie na Kordon. (chodzi o tego gościa z Wysypiska, który nadawał sygnał SOS?). Skieruj się do podziemi Agropromu, tam znajdziesz bandytę, Frajera. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomkowsky Opublikowano 20 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Problem rozwiązany, po zabiciu go przeszedłem na Wysypisko i quest się zaliczył, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi