zbych Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 (edytowane) Jak wcześniej pisałem oto save wariat. Przypomnę że mam zabrać schowek Lewszy z Zakładu metalurgicznego. Już z tą mapą miałem wcześniej problem jak pamiętasz. Dziękuje pozdrawiam. Edytowane 26 Września 2020 przez zbych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 I nic nie pykło? Bo na zakładzie jeszcze zadania będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 @zbych I gdzie ten save? Bo nie widzę... usunąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 26 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Już jest. I prośba żeby na wszelki wypadek po zebraniu schowka, wyszedł z tej mapy i zapisał. pozdro od sidora.dds pozdro od sidora.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 11 minut temu, zbych napisał: żeby na wszelki wypadek po zebraniu schowka, wyszedł z tej mapy i zapisał. I co jeszcze, może frytki do tego? Hehe, żartowałem Schowek zebrany i jesteś już na Bagnach. trzymaj: dzien 34. 07.09. bagna.dds dzien 34. 07.09. bagna.sav 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi