SmiTh_J Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Witam wróciłem po długiej przerwie do Dead Air'a. Po instalacji i włączeniu gry wszystko działa, lecz gdy chce wystartować gre < Do Zony > to gra mi crushuje do pulpitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Proszę podać log błędu (wystarczy sekcja po FATAL ERROR). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmiTh_J Opublikowano 29 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 41 minut temu, Anton Gorodecki napisał: Proszę podać log błędu (wystarczy sekcja po FATAL ERROR). FATAL ERROR [error]Expression : <no expression> [error]Function : CResourceManager::_GetBlender [error]File : ..\xrRender\ResourceManager.cpp [error]Line : 60 [error]Description : fatal error [error]Arguments : Shader 'particles\custom_effect' not found in library. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszman Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 problem jest z shaderami, najwyraźniej nie posiadasz tego konkretnego, wyłącz shadery lub omiń miejsce w którym ci się to pojawiło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmiTh_J Opublikowano 29 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 W sensie jak je wyłączyć po przez ustawienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Ja też tak miałem, myślałem że już się nic nie zrobi, ale dałem wszystkie ustawienia graficzne na max i poszło pokombinuj coś tam w ustawieniach graficznych(w grze) to może pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmiTh_J Opublikowano 29 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Naprawiło się TRZEBA BYŁO UROCHOMIĆ ZA POMOCĄ ADMINISTRATORA ZA KTÓRYMŚ RAZEM SIE UDAŁO DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA POŚWIĘCENIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator_72 Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Witam Mam również problem aby uruchomić grę Dead Air. Jeśli ktoś jest w stanie mi pomóc z góry dziękuje. Fragment LOGA po Fatal error: FATAL ERROR [error]Expression : <no expression> [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : ..\xrServerEntities\script_engine.cpp [error]Line : 189 [error]Description : fatal error [error]Arguments : LUA error: ...ry\dead air\gamedata\scripts\dynamic_news_manager.script:155: attempt to call field 'list_actor_squad_by_id' (a nil value) stack trace: 0023:02243DCC xrCore.dll, xrDebug::fatal() 0023:04F2B9B4 xrGame.dll, CDialogHolder::UseIndicators() Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi