The Iceman Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Nic dodać, nic ująć. Miłej lektury: klik! Nie wiem co sądzić na ten temat, ale ja wciąż wierzę, że w Czarnobylu skażenie nadal istnieje. I jest niebezpieczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Artykuł ciekawy,natomiast komentarze a szczególnie ten o hałdach z elektrowni niezbyt dobrze świadczą o wiedzy komentujących.Podejrzewam że i jedna i druga strona ma rację i wpływ na organizmy żywe i ich ilość ma zwiększone promieniowanie.Istoty i organizmy żywe raczej nie lubią terenów napromieniowanych,chociaż kto wie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 A tak w woli przypomnienia, dzisiaj mija 23 rocznica wybuchu(nie wiem czy to dobry temat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Mi się wydaje że tam jeszcze jest wysokie promieniowanie, tak samo mi się nie chce wierzyć że mało ludzi poumierało na te różne choroby w wyniku awarii reaktora. Mi się zdaje że Rosja zataiła te statystyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Mi się zdaje że Rosja zataiła te statystyki. Tak każdy myśli i każdy ma rację. Rosja to kraj, dla którego nie warte jest życie ludzkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Media byłego Związku Radzieckiego były i nadal są cenzurowane przez rząd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Rosji nie pasuje że nie rządzi już sąsiednimi krajami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Delikatnie sugeruję,żeby pisać o skażeniu a nie o wiodącej,czy też już nie roli Rosji w świecie ;-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex Degtyarev Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Skażenie w Zonie jest, ja wierzę że jest na pewno bo nie wszystko się z reaktora wydostało (a i to co się wydostało będzie się rozkładać przez miliardy lat...) i ja pod Sarkofag bym nie podszedł bo chciałbym trochę pożyć. Ale to nie tylko pod Sarkofagiem. Radioaktywność opadła nierównomiernie i to że w jednym miejscu jest już w porządku to nie znaczy że kilometr dalej też jest tak samo. W końcu to tylko 23 lata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi