Killer84 Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Ostatnio cały czas gram w tą grę a dziś ją ukończyłem. Jako fan pierwszej części (przeszedłem ją dziesiątki razy) mam mieszane uczucia. Może zacznę od plusów tej produkcji: - piekielnie dynamiczna rozgrywka (spowolnienie, dziesiątki wrogów, fajne bronie) - liniowa fabuła (nie dla wszystkich to będzie plus) - ciekawe zwroty akcji (analogicznie, j. w.) - fajna grafika i fenomenalna muza - zakończenie (kompletnie mnie rozwaliło, zaznaczam, że gdy obejrzycie je np. na YT (wystarczy wpisać "F.E.A.R. 2 ending"), nie będziecie go dokładnie rozumieć, trzeba przejść całą grę, uważnie śledzić dialogi, czytać znalezione notatki itd) minusy - trochę za krótka jak na grę za prawie 130 zł. PS. Nie lubię oceniać gier "na świeżo", więc na razie to tyle, jak przemyślę to napiszę coś więcej. Jak ktoś grał niech rozwinie wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Nie grałem w dwójkę, ale w jedynkę owszem. F.E.A.R. według mnie był grą średnią. Ani mnie nie zaskoczył, ani mnie nie uradował. Czekam na opinię, bo jeśli F.E.A.R. 2 okaże się lepszą częścią, to "spróbuję" w to zagrać. Dobrze, że jest demo, bo nie lubię wydawać pieniędzy w ciemno. http://www.sciagnij.pl/programy/p/F.E.A.R._2:_Project_Origin/6760 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Po przeczytaniu kilku recenzji, czekam aż ukaże się w reedycji. Kupię i zagram z chęcią, ale za 40 zł. Przyznam się, że jedynka mnie nie przestraszyła. No i liniowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Ja mogę zaczekać tak jak Fiedia, wcale mnie nie korci na tę grę. Zagrałbym w jakiś totalny hit, ale mam rozumieć, że jest to kolejna strzelanka na rynku, bez poważniejszych sukcesów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Powiem krótko Panowie. Ta gra jest bardzo dobra, ale nie jest warta tej kasy. Ogólnie dałbym jej jakieś 7/10 (piszę ogólnie, bo dla mnie jako dla fana tej serii byłoby powiedzmy 9,5/10) i wydaje mi się, że jest to ocena obiektywna. Jak tytuł ten ukaże się np. za 59,90 zł, to naprawdę polecam, ale teraz powinni ją kupić co najwyżej najbardziej zatwardziali fani, tacy jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Obejzalem wczoraj kilka filmikow na YT i calkiem fajnie wyglada. Chyba sobie kupie jakas zlota edycje, o ile wyjdzie. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi