vidkunsen Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Platforma: Zew Prypeci 1.6.02 Data premiery: 07.10.2020 r. Autor: Cartoteka Autor spolszczenia: @Anton Gorodecki Śr. długość rozgrywki: (ok 1 godziny) OPIS: Spoiler Intruzi to drugi rozdział przygód stalkera o ksywce Banzai. Tym razem będzie musiał zinfiltrować dawną bazę „Wolności”, obecnie zajmowaną przez oddział najemników. Modyfikacja podkreśla interaktywność i zmienność zachowania gracza w różnych sytuacjach. Cechy moda: Nowe wizualizacje NPC. Lektor. Zawiera pierwszą część moda: Short Story - Banzai. SCREENY: Spoiler VIDEO: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Poprawna kolejność instalacji: Czysty Zew Prypeci 1.6.02 Short Story Intruders 1.1 Spolszczenie LINKI DO POBRANIA: Spoiler Spolszczenie autorstwa @Anton Gorodecki do wersji 1.1 modyfikacja do pobrania z MEGA - archiwum .7z o wadze 227 MB modyfikacja z naszego serwera do pobrania z naszej pobieralni: https://zone.stalkerteam.pl/files/382 spolszczenie: MEGA Mała łatka do spolszczenia od @kamil190: KLIK Paczka autorstwa @Anton Gorodecki [Short Story Intruders 1.1 od Cartoteki + spolszczenie + dostosowane nowe menu, inwentarz, HUD, kursor + wskaźnik i mniejszy krzyżyk celownika + paczka broni i ręce z SWRP + nowe modele NPC (Azetrix, zombi z Remake 2, najemnicy z NPŚ i Another Story)] do pobrania STĄD [1,15 GB] Menu główne dostosowano tylko do monitorów z rozdzielczościami ekranu 16:9. Źródło: AP-PRO.RU 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Podoba mi się ten mod, a najbardziej to, że zombiaki są przyjazne, wręcz wzbudzają współczucie. Jakby nie patrzeć w końcu są to nieszczęśnicy, którzy mieli pecha. Jeden to nawet podarował mi artefakt. Nie ma co się rozpisywać, Intruders to krótki mini mod w dwóch aktach, ale trzeba przyznać, że zrobiony z sensem. Spoiler 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 7 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Fajny taki, takie miłe pieski na składach na Janowie i te fajne snorki w kolektorze. Przed podróżą przez ścieki można pozwiedzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Wydaje mi się, że może to być bardzo ciekawy mod. Z postu @gawrona można wywnioskować, że stoi na dość wysokim poziomie. Ciekawe czy chociaż trochę dorówna SFZ Project: Episode Zero Poprawiłem jego wstawkę ( w razie błędów w opisie / instalacji proszę pisać ) i przeniosłem do działu z Nowymi Modami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 W jakim modzie już był ten Banzaj? Jakoś go nie kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Skoro mod uległ poprawie wizualizacji prezentacji na forum to można by tez w jakiejś zakładce zostawić moje obrazki z moda z mojej rozgrywki. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 @vidkunsen Właśnie wstawiłem wykonane przez ciebie zrzuty do twojego postu. Jakby twoja wstawka w miarę wyglądała, to nie musiałbym jej poprawiać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 7 godzin temu, kondotier napisał: W jakim modzie już był ten Banzaj? Zapewne chodzi tutaj o to wybitne arcydzieło: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Po rozegraniu I części moda, coś mi zaczęło świtać, że już kiedyś w coś takiego grałem. Ale to było jakby tylko przypomnienie. Szkoda, że nie połączyli tych obu modów. Zagrałem w 2. część, czyli Intrudersów. Akurat tak gra "na 5 minut". Trzeba jednak trochę pogłówkować. Do tłumaczenia tyle, co ko napłakał. Zamiast się rozpisywać, trochę zrzutów z moda. Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 @Agrael A może by tak do #1 moda dać informację z odsyłaczem do tematu z 1. częścią moda: Stalker - Short story Banzai? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 @kondotier Informacja dodana. Swoją drogą, to ta pierwsza część jest niezwykle krótka. Ogólnie to jeden z najkrótszych modów, jakie powstały do stalkera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Ten też długością nie grzeszy. A ilość mutantów i NPCów do eliminacji, na palcach można policzyć. Gdyby mody połączono, byłoby już "coś" na jeden wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Jakie są dostępne języki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 10 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Monolithalian - już tu napisałem ale usunięto więc powtórzę - Język Rosyjski a w czasie gry na PDA jest tez Język Ukraiński. Brak slangu z wyspy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Pojawiła się aktualizacja do wersji 1.1! Autorzy poprawili występujące błędy i końcówkę. Teraz można zmieniać FoV w grze. Wersję 1.1 można pobrać po tych samych linkach, po których można było pobrać pierwszą wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 (edytowane) Spolszczenie mojego autorstwa do wersji 1.1 (modyfikacja do pobrania stąd - archiwum .rar o wadze 236 MB) do pobrania tutaj INSTALACJA: Czysty Zew Prypeci 1.6.02 PL Short Story Intruders 1.1 Spolszczenie Kopiowanie, przetwarzanie, rozpowszechnianie spolszczenia w całości lub w części bez zgody autora jest zabronione. Paczka mojego autorstwa [Short Story Intruders 1.1 od Cartoteki + spolszczenie + dostosowane nowe menu, inwentarz, HUD, kursor + wskaźnik i mniejszy krzyżyk celownika + paczka broni i ręce z SWRP + nowe modele NPC (Azetrix, zombi z Remake 2, najemnicy z NPŚ i Another Story)] do pobrania stąd [1,66 GB] Menu główne dostosowano tylko do monitorów z rozdzielczościami ekranu 16:9. INSTALACJA: Czysty Zew Prypeci 1.6.02 PL Short story Intruders 1.1 + dodatki + PL Kopiowanie, przetwarzanie, rozpowszechnianie spolszczenia w całości lub w części bez zgody autora jest zabronione. Edytowane 1 Listopada 2020 przez Anton Gorodecki Edycja tekstu 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Jak długi jest mod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Jeśli nie będziesz się śpieszył i sprawdzisz każdy kąt oraz każdą z opcji infiltracji bazy "Wolności", to spędzisz z nim kilka godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Wczoraj moda ukończyłem i pisałem o tym przed awarią. Jednym słowem - Warto. Mod krótki, ale trzyma dość wysoki poziom. Bardzo spodobało mi się podejście autora Intruders do zombyfikowanych. W Zonie nie warto strzelać do wszystkiego, co się rusza. Również i wielki plus za dubbing. Aż chciało się posłuchać Wolnościowca ( w końcu trafiamy na stalkera, który głęboko wierzy w ideały swojej frakcji ). Polecam pobrać paczkę autorstwa Antona. Dużo przyjemniej się gra. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 @Anton Gorodecki, @Agrael dzięki. Jest możliwość włączenia mini mapy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 @prozmus84 niestety nie wiem jak przywrócić minimapę. Moim zdaniem nie jest ona w ogóle potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 @Anton Gorodecki Chciałem pobrać tę paczkę moda + spolszczenie i coś tam. Po wywołaniu hostingu, są tam dwa identyczne pliki i mam problem z pobraniem. Jak chcę pobrać pojedynczo, to kończy się na "pobierz mimo tego" i dalej brak reakcji. Natomiast kliknięcie w Pobierz wszystko w linii nazwy moda uruchomiło kompresję plików która zatrzymała się na 3/4. Patrz zrzut. Jest to poprawne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 (edytowane) @kondotier Po kliknięciu w linki pobiera mi 2 osobne pliki do rozpakowania w jedno archiwum. Używam Microsoft Edge. Po kliknięciu na Pobierz Wszystko kompresuje te 2 plik do jednego archiwum i po pobraniu i rozpakowaniu mam to co potrzeba. @Anton Gorodeckia mapa główna powinna tak wyglądać? Mod zakończony. Szkoda że taki krótki, ale bardzo ciekawy, grafika super. Edytowane 1 Listopada 2020 przez prozmus84 Uzupełnienie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Widocznie czas kompresji u mnie był tak długi, że uznałem to za zawieszenie pobierania. Następnym razem uzbroję się w cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi