Gość Diegtiariow Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Nazwa: Returning of white dots Twórca: Feel_Fried Podziękowania: Audixas Data dodania: 26.12.2019 | Data aktualizacji: 28.12.2019 Opis: Spoiler Wyświetla białe kropki na mini mapie, wersja 0.00001 alfa. Achtung!!! Nie używaj w buildach RC Anomalii, gdyż ten dodatek zostanie zaktualizowany kiedy wyjdzie Update 5. Link do pobrania: Spoiler Moddb: [KLIK] Dla RC18: [KLIK] Źródła: moddb.com moddb.com (RC18) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.D.u.c.h. - M.K Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Witam. A jak zmienić kolor tych kropek z białego na czerwony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 @.D.u.c.h. - M.K Na Moddb znalazłem taką wskazówkę (nie wiem czy działa, bo nie sprawdzałem): Musisz edytować plik configs\ui\maps_spots_relations.xml i znaleźć wpis dla deadbody_mini_spot i zmienić RGB na twój kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.D.u.c.h. - M.K Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Dzięki za odpowiedz. Mam mały problem, nie mam tego pliku maps_spots_relations.xml , próbowałem rozpakować tym programem dbex_rel_en.exe plik configs.db0 ale mam taki komunikat unsupported file. Jakim programem można rozpakować ten plik db? Albo skąd pobrać rozpakowane pliki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 @.D.u.c.h. - M.K Tu jest napisane trochę dużo o modowaniu Anomaly (po angielsku): https://www.stalker-anomaly.com/2019/03/modding-stalker-anomaly/ Wystarczy pobrać Anomaly Unpacker: https://drive.google.com/file/d/1wyJVCa1xCCIoOadlxXTn9U6PUV5XxWL_/view Cytat Po prostu wkleić plik .7z do głównego katalogu Anomaly, rozpakować go i kliknąć dwukrotnie plik convert_unpack.bat, a rozpocznie się automatyczne rozpakowywanie plików db w folderze o nazwie „unpacked”. W tym momencie musisz poczekać, aż się zakończy i będziesz mieć do dyspozycji pliki. Zajmie ci to od 20 do 40 minut, ponieważ całkowity rozmiar rozpakowanych plików wynosi niewiele ponad 20 gigabajtów, więc upewnij się, że masz trochę miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.D.u.c.h. - M.K Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 (edytowane) Wielkie dzięki. Teraz jest ok. EDIT: A co z mutantami, czy można po ich śmierci przypisać kropki na minimapie? Edytowane 26 Października 2020 przez .D.u.c.h. - M.K Nie dokończony temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi