kajm21 Opublikowano 12 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 @Anton Gorodecki tak ale tylko tą pierwszą część smsa i nie dostałem zadania Jak tylko dostałem pierścień to teleportowałem się teleportem na MW. I nie wiem czy to nie zepsuło mi zadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 53 minuty temu, kajm21 napisał: ale tylko tą pierwszą część smsa i nie dostałem zadania Czy próbowałeś wczytać zapis i ponownie podnieść pierścień? 54 minuty temu, kajm21 napisał: Jak tylko dostałem pierścień to teleportowałem się teleportem na MW. I nie wiem czy to nie zepsuło mi zadania Ja również po otrzymaniu zadania przeniosłem się za pomocą teleportu na MW. To nie zepsuło ci zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajm21 Opublikowano 12 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 @Anton Gorodecki Jak klikałem teleport to wtedy Striełok napisał do Łukasza. Jednak po teleportacji nie kontynuowali dialogu i nie otrzymałem zadania. A w saveach sie nie cofne bo nie mam żadnych oprócz quick i auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Pogadaj z Kłem w Barze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 8 minut temu, kajm21 napisał: @Anton Gorodecki A w saveach sie nie cofne bo nie mam żadnych oprócz quick i auto Brawo Ty Jak uda ci się rozwiązać problem to jednak postaraj się od czasu do czasu robić normalne zapisy. Bez tego prosisz się o problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajm21 Opublikowano 12 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 @Anatolij u mnie kieł na MW i nie mam żadnej opcji dialogowej Dobra ludzie nieważne gdy wróciłem do Labiryntu skończyli dialog i mam questa Dziekuje wszystkim za pomoc i @tom3kb dzieki za rade z saveami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi