cez137 Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 (edytowane) Jak w temacie, zginął mi gdzieś Tropiciel z Baru, chcę z nim rozwiązać temat nadprzewodnika a nie wiem gdzie go szukać, na YT i w poradnikach nic konkretnego nie znalazłem, Grafa też nie ma na swoim miejscu, rzecz się ma już po przejęciu przez powinność baru, proszę o pomoc Edytowane 12 Października 2020 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 13 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 nikt nic? serio? prawie 30 wyświetleń posta i nikt nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 @cez137 Musisz się cofnąć do zapisu sprzed przejęcia baru. Stara wersja, ale jeśli dobrze pamiętam w nowej jest tak samo: https://stalkerteam.pl/topic/2164-wyprawa-do-martwego-miasta/?tab=comments#comment-21931 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 13 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 (edytowane) @Protean ahaa czyli to tak się sprawy mają, teraz już wszystko jasne, przejąłem bar i poznikali, dzięki wielkie Zrobiłem inaczej, ale to chyba źle bo się zapętliłem, a mianowicie, poszedłem przez Radar do Prypeci (nie wiem skąd info że przez radar się nie da jak się da) z Prypeci przez przejście na Bagna, tam gadka z doktorem, dalej przez przejście na bagnach do Martwego miasta, likwidacja zombie i szabrowników, gadka z Fimą o Mahomedzie i z Leilą że opuszczają zonę, w miedzyczasie sms żebym spotkał się z Mahomedem (gdzieś było info że jest na obrzeżach MM, więc obleciałem wszystko dookoła, nikogo nie znalazłem) stamtąd na Magazyny przez Radar z powrotem do Prypeci spotkać się z Felczerem i tu się wszystko urywa bo Felczer nie chce gadać Edytowane 13 Października 2020 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 @cez137 Powinieneś pogadać ze Swibłowem o przejściu do Martwego Miasta. On daje zadanie na odszukanie siostry Lejli. Znów będziesz musiał się cofnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 13 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 @Protean już to robiłem wcześniej, swiblow nie chce gadać, byłem u niego przy okazji jak szedłem do Prypeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi