Blyetka Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Siemanko! Czy da się otworzyć w Lost Alpha w Dead City drzwi do skrytki w budynku, w którym znajduje się ukryty handlarz? Przyznam, że są tam fajne itemki i chętnie bym je sobie przywłaszczył. Zdjęcie skrytki zamieszczam poniżej. Z góry dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 (edytowane) Próbowałeś może tego sławnego "Tricku z Gaussem"? wiesz, trzymasz bron wciskasz G pod specyficznym kątem i po którymś razie sie otworza, działa to praktycznie z każdą długą bronią. Co do samych drzwi to niepamiętam, moze jakiś sposób na otworzenie ich tam był ale już bardzo dawno w to grałem i gdzies w 2015 Jedynie co pamiętam to ten sekretny pokój w Sarkofagu, i Sekretne zakończenie "OSU" Gdzie wymaga Kombinezonu Naukowca i te cholerne zakończenie z "Najlepszymi animacjami" jakie wogóle widziałem Edit : Czy te itemy to czasem nie modele? Edytowane 18 Października 2020 przez Samotnik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Ale czy te przedmioty w ogóle da się podnieść? Czy to czasem nie są tylko modele na półce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blyetka Opublikowano 19 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Macie rację, te itemy to chyba tylko modele. Klikam F i nic się nie wyświetla. Oprócz tego postrzelałem w nie trochę i znalazły się tak blisko drzwi, że raczej powinno dać się je podnieść a tu dalej nic. Tak czy inaczej dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi