DaarMoo Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Od kilku miesięcy obserwuję dziwne zjawisko na stronie StalkerTeam. Przy korzystaniu z np. poradników pazerność RAM-u strasznie wzrasta. Wiem, że akurat poradniki mogą to generować, ale jest jeden niuans. Brązowy pulpit. Przykład. Grając w coś, korzystam również z poradnika. RAM - 30 % . Po kilku, tak - kilku minutach, RAM - 50 % . Następne kilka minut - RAM 70 %. Co robię ? Menedżer zadań. Chrom - kilka procesów. Norma. Wyłączam jeden z nich - jak mam szczęście to trafiam, jak nie, to zamykam Chrom bo nie trafiam. Trafiam - i na na sekundę zamiast strony ST pojawia się brązowe tło zamiast ST. RAM spada do np. 30 % i tak pozostaje. Wygląda, jakby by "pod" była jeszcze jedna strona. Coś takiego mam i to jest wkurzające. Bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Podaj link do konkretnego poradnika to sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 @portals - link : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Sprawdziłem i u mnie zużycie pamięci nie przekroczyło 230 MB. Nie jest to mało ale to długi temat i ma sporo obrazków. Jakiej przeglądarki używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 8 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 (edytowane) Chrom. Mam również zainstalowaną Operę GX, ale tam również pojawia się brązowa podkładka. To nie jest wina przeglądarki. Coś takiego mam tylko na ST. Jak napisałem, trwa to od kilku miesięcy. Wcześniej tego nie było. Wtedy, otwierałem po kilka kart ze ST i było ok. We właściwościach Google Chrom wpisałem -process-per-site, ale to też nic nie daje. Edytowane 8 Listopada 2020 przez DaarMoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi