Los Bobos Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Wita, przechodzę grę drugi raz i mam takie pytanie. Do jakiej frakcji dołączyć żeby mieć najwięcej zadań pobocznych i walk? Wcześniej byłem w Powinności, ale tam dostałem tylko jedno zadanie poboczne i musiałem walczyć sam bo oni nie łaskaw tyłka z bazy ruszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 To miałeś buga takiego jak ja. Jeżeli przechodzisz na czystej wersji spróbuj z Wolnością Oni chyba rzadziej zawodzą, ale na to chyba nie ma sposobu jak ma się skaszanić to się skaszani. Mógłbyś też zainstalować sobie moda np Random mod w nim coś jest podkręcone chyba z woja frakcji i takie zacięcia się nie zdarzają. Poza tym im masz więcej patchy to mniej zadań pobocznych dostajesz to zauważyłem po obserwacji wypowiedzi z forum one coś w nich chyba robią, na podstawkach jest ich masa, a na 08 już dużo mniej. Nie mówie broń Boże żebyś nie instalował patchy ale takie moje zauważenie małe :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 A niech ktoś napisze wszystkie frakcje do których można się przyłączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Powinność Wolność Samotnicy Bandyci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 A do tego dochodzą jeszcze stalkerzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 A samotnicy to jest frakcja. Myślałem że to są po prostu Stalkerzy bez frakcji. A do czystego nieba nie można dołączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Nie. Z nimi się współpracuje przez cały główny wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Chodzi ci o Czyste niebo, tak? A jak się do Stalkerów dołączy to fajnie jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Na początku mało wyposażenia dają, ale mnie się podobało. Dużo ich jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 A fajne mają zadania poboczne, bo szukam takiej frakcji w której mógłbym się długo pobawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Czy ja wiem jak każde inne. Ale będziesz tych zadań miał dużo bo Samotników jest dużo. Praktycznie na każdej mapie(chodzi mi o np.:Kordon czy Limańsk) są jacyś co by ci chętnie zadania zlecili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 A z kim walczą Samotnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Tylko z Bandytami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Walczą chyba też z wojskowymi i renegatami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Ale z nimi walczą wszyscy. To tak jak z monolitem czy mutantami, więc ich nie wymieniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Z wojskowymi każdy walczy. Ja ostatnio gram w CS jako najemnik (nie przyłączam się do żadnej frakcji) i ogólnie gra jest niezbyt ciekawa (jak na razie). Najbardziej polecam Wolność - dużo zadań, fajny sprzęt (szczególnie snajperki) i najlepszy klimat. Minusy - ich baza znajduje na peryferiach i trzeba się nieźle nabiegać, ale warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Grałem w Powinności i szczerze powiem że u nich już nie zagram, nigdy. Teraz wstąpie do Wolności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi