S.T.A.L.K.E.R.1298483942 Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 witam znalazłem skin celownika do il85 i chciałbym żeby taki celownik także był po zamontowaniu celownika optycznego na trs 301, próbowałem tam pozmieniać nazwę pliku ale nic nie dało. Mógł by mi ktoś wyjaśnić jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Pokaż ten skin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.T.A.L.K.E.R.1298483942 Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 A tzn. nie wiem jak go tutaj w kleić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Wrzuć na RapidShare.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.T.A.L.K.E.R.1298483942 Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Skin: http://rapidshare.com/files/215443314/wpn_crosshair_lr300_banan.rar.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Proszę: http://rapidshare.com/files/215445462/_gamedata_.rar Już tłumaczę jak to zrobiłem... Plik o nazwie wpn_crosshair_lr300_banan.dds należy umieścić w folderze gamedata\textures\wpn\. Następnie otwieramy dowolnym edytorem tekstu plik w_lr300.ltx znajdujący się w folderze gamedata\configs\weapons\. Szukamy pola "scope_texture". Jako wartość wpisujemy nazwę tekstury bez rozszerzenia. Coś na ten wzór: scope_texture = wpn_crosshair_lr300_banan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.T.A.L.K.E.R.1298483942 Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Bardzo dziękuję, temacik można zamknąć. [ Dodano: Wto 31 Mar, 2009 ] witam mam kolejny pomysł urozmaicenia gry a mianowicie mam 4 texturki na trs 301 i chciałem się spytać czy można tak zrobić żeby te textury były losowe generowane Tzn. jeden tam będzie miał taką texture a drugi będzie miał taką texture, jeśli się tak da to proszę o małego tutka jak to zrobić. W razie czego dodaję od razu te texturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Jest to niewykonalne, ponieważ model broni w swoim pliku ma przypisaną jedną teksturę. Ale jest inny sposób. Zapoznaj się z tym tematem: http://stalker-world.webd.pl/viewtopic.php?t=176 Potem ewentualnie mogę napisać, jak zmienić uzbrojenie frakcji. Będziesz miał cztery modele broni z nowymi teksturami i rozdzielisz je danym postaciom. Efekt chyba taki sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 rozdzielisz je danym postaciom. Efekt chyba taki sam. Masz racje efekt podobny, ale ile więcej pracy trzeba włożyć. Koledze chodziło chyba o taki mod - automat, ale gdyby trochę podłubał, byłoby miło. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi