Albert115 Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Ja i tak kupie w dniu premiery wersje kolekcjonerka [o ile wyjdzie]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Co to coś (fload) robi pod moim postem na poprzedniej stronie? A tak do tematu. Nie wiem czy to co teraz powiem nie będzie ukarane, ale pobieram CoP. Zamierzam kupić grę, jak tylko wyjdzie w Polsce, a to co teraz pobieram, to tylko żeby zobaczyć, jaka gra jest (wymagania co do mojego kompa, hud, siła stworów). Więc teraz Elvis masz pretekst, aby mi dać warna ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Według obecnych informacji grę ściągniętą z internetu można uruchomić tylko w systemie Windows 7. Dobrze zresztą, zredukuje to liczbę przyszłych piratów, którzy i tak nie zakupią gry. Na dniach powstać może plik NO DVD, choć nie ma jeszcze o tym żadnej wzmianki. Wiadome jest natomiast to, że powstanie, gdyż wbudowany system StarForce nie wydaje się zbyt skomplikowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 StarForce to jedno z najprostszych zabezpieczeń, jakie obchodziłem. Jaki NO DVD? Z możliwością grania na Win XP/Vista? Cóż, ktoś wpadł na fajny pomysł, ale będzie cienko, jeśli nie robi tego programista znający się na rzeczy, to ciężko będzie o poprawną i działającą optymalizację, możemy spodziewać się błędów. Wszystko w mojej wypowiedzi jest na etapie "jeśli". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi