kilerstalker Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Pisałem w innym temacie: że wykonanie zadania "ukaranie dłużników" zmienia wszystkich na wrogów. Dodatkowo przejście przez Radar i "Walka z fanatykami" też zmienia wszystkich na moich wrogów, nawet Barman ucieka ze swojego baru, a reszta mnie atakuje. Sprawdzałem to dwa razy przechodząc przez Radar, nie mam pojęcia kiedy to się zmienia i przyczyny. Na dodatek reputacja w PDA pokazuje jakby nic się nie stało, są na zielono i żółto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Jak dobrze pamiętam to istnieje tutaj coś takiego jak zombifikacja. Zobacz czy ci frakcji na zombie nie zmieniło. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerstalker Opublikowano 25 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 (edytowane) Nikt z atakujących mnie nie jest zombi, oni są przyjaźni. Dopiero za trzecim razem było ok, zadanie wykonane i nikt mnie nie atakuje. Edytowane 25 Listopada 2020 przez kilerstalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 5 godzin temu, kilerstalker napisał: Nikt z atakujących mnie nie jest zombi, oni są przyjaźni. Dopiero za trzecim razem było ok, zadanie wykonane i nikt mnie nie atakuje. Gdy podczas misji "ukarać dłużników" zabijesz jakiegoś stalkera który jest dla ciebie neutralny, to jego frakcja zacznie cie atakować, ponieważ go zabiłeś. A koledze wyżej chodziło o to że możliwe iż podczas przechodzenia przez Radar zamieniłeś się w zombie. Na terenie Radaru są takie duże anteny, tzn mózgozwęglacz i one zamieniają każdego w zombie, jeśli ktoś się zbliży na zasięg ich działania. Możliwe że przebywałeś tam za długo, albo podszedłeś za blisko, albo miałeś prototyp hełmu PSI który nie wytrzymał fal PSI. Albo przez przypadek zabiłeś swoich i dlatego cie atakowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerstalker Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 (edytowane) @Monolithalian "Ukaranie dłużników" wskazuje na bazę ślimaków w Mrocznym Parowie. Po dojściu zabijam tych którzy mnie atakują, i nic się nie zmienia w statusie zadania. Dopiero wybicie całego obozu zmienia status na wykonany, już @Gatzek o tym pisał w wcześniejszym temacie. Druga sprawa z Radarem, udało mi się ustalić że w czasie wybijania strażników na wieżach z podejścia pod górę, nagle wszyscy na mapie robią się czerwoni (dalej jestem Samotnikiem według PDA i ekwipunku). Jeszcze sprawa z PDA który to nas oszukuje, to są po prostu bugi w modzie. Takim bugiem też jest pogoda i na początku brak starzenia się ekwipunku. Edytowane 27 Listopada 2020 przez kilerstalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 W jakiego moda ty wgl grasz ? LR ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerstalker Opublikowano 28 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 (edytowane) No chyba, wersja 0.9.2, przecież bym tu nie pisał jakby to był inny mod. Najbardziej mnie wkurw... pogoda że nic nie idzie zmienić. Chyba prawie nikt w tą wersję nie gra, bo prosiłem o opinie tych którzy mają tą wersję i cisza jak makiem zasiał. Edytowane 28 Listopada 2020 przez kilerstalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Kindżał Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Ten sam problem, po zabiciu Demona w Barze (zadanie to zleca Sidorowicz) Barman staje się wrogi. Nie chce gadać tylko lata dookoła jak głupi. Wiecie jak zrobić go z powrotem neutralnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Godzinę temu, Wania Kindżał napisał: Barman staje się wrogi. Nie chce gadać tylko lata dookoła jak głupi. Wiecie jak zrobić go z powrotem neutralnym? Wczytać save z przed zabicia Demona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Kindżał Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 W dniu 8.01.2022 o 08:37, tom3kb napisał: Wczytać save z przed zabicia Demona Ooo właśnie, to jest myśl. Bez kitu, nie chcę całej gry od początku przechodzić. xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi