nVertran Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Mam pytanie czy da się wykonać tę misję w call of charnobyl czy nie da się bo to jest jakiś zbugowana misja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 @nVertran Mógłbyś konkretniej powiedzieć, od kogo i na czym polega to zadanie? Bo jakoś nie mogę sobie przypomnieć po samym tytule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nVertran Opublikowano 25 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 od wujka jara dostałem to zadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Czy to nie przypadkiem to zadanie, w którym Wujek Jar odsyła nas do Aszota, żeby coś mu przekazać, a potem Aszot wysyła nas do Jara i tak w kółko? Bo jeśli tak, to w nieskończoność chyba da się robić to zadanie. A jak zrezygnujemy, to i tak nam powiedzą, że to była taka zabawa na posyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nVertran Opublikowano 25 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 to dzięki za info bo teraz się męczę z modem do coc i ao ten na artefakty ae i się wkurwiam xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi