paolo_15 Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Wziąłem się trochę za zaległe małe zadania z PDA..jeśli chodzi o tą zapalniczke to mam ja wyciągnąć z jakiegoś miesacza. Znalazłem filmik, na którym jest pokazane jak to zrobic, u mnie niestety nie ma tej zapalniczki, może gdzieś wpadła w tekstury czy coś.. jak nazywa się ten przedmiot kwestowy w spawnerze? Z góry dziękuję za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 @paolo_15 W OP 2.1 ten item ma nazwę zajigalka Możliwe, że w 2.0 też tak się nazywa. Sprawdź. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Może innego mięsacza zabiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo_15 Opublikowano 28 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Być może.. została tylko zajigalka do zespawnowania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi