Gość Diegtiariow Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 W filmie o: 5. Gadający kontroler (ZP) 4. Pierwsze spotkanie z burerami (ZP) 3. Pijawka w Podziemiach Agropromu (CCz) 2. Pierwsze wejście do X-10 (CCz) 1. Płaczący burer (ZP) A według was, jakie są straszne momenty w Stalkerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Osobiste: 5. Pierwsza wyprawa do X18 i X16 (CCz) 4. Zadanie na ubicie Chimery na Janowie (ZP) 3. Wyprawa do X8 (ZP) 2. Eksploracja zakładu Jupiter (ZP) 1. Czerwony Las nocą (CzN) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 NS5 TT2 - gdy byłem na lokacji z bajorem pod którym są pieczary z poltergeistami i z kontrolerem i mam uratować siostrę kobity z martwego miasta. Po gadce z łowcami/myśliwymi podłażę do baraku z 2 starymi kobitami które oferują atrakcje z młoda kobietą a tu nagle one (te 2 starsze) zamieniają się w kontrolerów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 A ja po sceny z horrorem odsyłam do moda Źródło. Niewielu - albo nikt poza mną - zagrał w niego. Jak wam się pojawi horda mutantów i zombiaków, a każde z nich po zabiciu wyrzuci z siebie po kilka kolejnych, a niektóre w momencie zabijania wyślą impuls elektryczny skuteczny na dużą odległość, to się przekonacie co to jest horror w stalkerze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 No zgadza się Źródło to nie tyle horror w kwestii klimatu ale bardziej logistyki i akcji. Zabijasz i nie wiesz w co to coś co zabiłeś się przemieni, co zrobi, ile będzie przemian po zgonie zanim zdechnie na dobre. Przelazłem i więcej do niego nie wracam, istny raj dla masochistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 W Alternatywie 1.3.2 były także momenty z horroru, jak np. mutant w pewnej ukrytej lokacji (nie powiem gdzie się znajduje), czy też sny głównego bohatera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi