Yakudo Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 (edytowane) Witam. Mam problemy graficzne ktore pojawiaja sie czasami w trakcie gry. Wejscie i wyjsc w dana lokalizacje bardzo rzadko ale pomaga naprawic blad. Czasami jest gorzej czasami lepiej. Jednak zrobilo sie to zbyt uciazliwe i pytam o co moze chodzic. Dalem zdjecia zebyscie widzieli o jakie problemy mi chodzi. prosze o pomoc Wersja gry 1.4007 Pc : 16gbddr4 gtx 1050ti ryzen 5 3600 Edytowane 1 Grudnia 2020 przez Yakudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 @Yakudo a na jakim oświetleniu grasz? Na jakimś dynamicznym? Bo to jakoś ubogo wygląda jakbyś na statyce pykał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 59 minut temu, tom3kb napisał: @Yakudo a na jakim oświetleniu grasz? Na jakimś dynamicznym? Bo to jakoś ubogo wygląda jakbyś na statyce pykał. Wiesz @tom3kb, od karty GTX 1050ti nie nożna za wiele wymagać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Godzinę temu, smox napisał: Wiesz @tom3kb, od karty GTX 1050ti nie nożna za wiele wymagać. A co ja mam powiedzieć jak miałem i mam gts 450 amp z 2010r ale na bank na jakiejś dynamice przechodziłem i grało się ok i na pewno lepiej to wyglądało. Na statyce nawet twórcy nie radzą grać. Tak się pytam o tą statykę, bo jakoś biednie te mgły i oświetlenie wygląda (a pamiętam, że od tej strony fajnie to było zrobione) i przez to ta trawa na ziemi też tak dziwacznie wygląda. Np screeny z mojej gry: Cytat Lost Alpha DC wymagania ma straszne Musiałem zjechać z ustawieniami na średnie, jeszcze suwaczkami zejść na dół i rozdziałke zbić na 1600x900 żeby to w miarę płynnie chodziło ale widoczki i tak ma ładniutkie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 @Yakudo Jest to bardzo typowy błąd graficzny dla Stalkera i raczej nie leży po twojej stronie. Spróbuj się pobawić oświetleniami, najlepiej dla twojej karty będzie wyglądać to dla DX10. Pozmieniaj troche ustawienia oświetlenia i sprawdź najlepiej w słonecznej pogodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 LA ma to do siebie, że wtedy jak nie ma słonecznej pogody, traci kolorystykę i obraz jest prawie taki, jak kiedyś w cz-b telewizji. I karty tu nie mają większego wpływu. Najwyżej obraz będzie bardziej lub mniej "ostry". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi